viki_kaj
Používateľ viki_kaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od viki_kaj.
viki_kaj
22. sep 2021

@sendy1977 aha, tak 🙂 vdaka. No u nas zrejme este neklesla teplota natolko aby kurili.. asi to byva spravdila tak v oktobri

viki_kaj
autor
22. sep 2021

a nemate pocit ze vam odchadza mozgova kapacita trosku? ja som po skole odrobila 2 roky, odvtedy som rok a pol na materskej a dost to citim ze uz neviem tak premyslat :D normalne som sa aj pozerala ze si zaplatim nejake kurzy aspon alebo co... ale neviem ci by som na to mala cas

viki_kaj
22. sep 2021

či počkaj, ty si chcela vediet len ze drevenu fasadu ako vycistit? prepac, to ti neporadim :(

V diskusii: Fľaky na fasáde
viki_kaj
autor
22. sep 2021

hej prechadzky su super, ale uz pocasie sa kazi... a mne chyba nieco pre seba :( ten pocit ze nieco spravis len pre sbea

viki_kaj
autor
22. sep 2021

Ahojte, žienky chcem sa spytať čo robite na materskej ked dieta spi... a uz mate porobene domace prace, navarene... ja sa niekedy citim tak ze nic pre seba nerobim. vzdy len okolo dietata, domu, muza... a ked nahodou mam cas tak az vtedy je rad na mne.

viki_kaj
22. sep 2021

za mna typ ako zacat je ist na to postupne. neda sa prejst hned na kapsulovy satnik. potom ako baby pisuu o neutralnych farbach a par vyraznych doplnkoch - ja mam rada farebne ruksaky a kabelky naprikad

viki_kaj
22. sep 2021

mne uz je tiez zima v panelaku... ale myslim ze kurit zacinaju v oktobri

viki_kaj
22. sep 2021

Au, to vyzera bolavo :( ja som mala kedysi s nechtami problemy, v lekarni mi dali na to nieco... no a kremiky, hlavne nelakovat