Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od viki_kaj.
a nemate pocit ze vam odchadza mozgova kapacita trosku? ja som po skole odrobila 2 roky, odvtedy som rok a pol na materskej a dost to citim ze uz neviem tak premyslat :D normalne som sa aj pozerala ze si zaplatim nejake kurzy aspon alebo co... ale neviem ci by som na to mala cas
Ahojte, žienky chcem sa spytať čo robite na materskej ked dieta spi... a uz mate porobene domace prace, navarene... ja sa niekedy citim tak ze nic pre seba nerobim. vzdy len okolo dietata, domu, muza... a ked nahodou mam cas tak az vtedy je rad na mne.
za mna typ ako zacat je ist na to postupne. neda sa prejst hned na kapsulovy satnik. potom ako baby pisuu o neutralnych farbach a par vyraznych doplnkoch - ja mam rada farebne ruksaky a kabelky naprikad
@sendy1977 aha, tak 🙂 vdaka. No u nas zrejme este neklesla teplota natolko aby kurili.. asi to byva spravdila tak v oktobri