veronikave
Používateľ veronikave je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikave.
veronikave
11. okt 2016

Ja som objednala manželovi na 40-tku zážitkový darček pilotom na skúšku. Veľmi si želal pilotovať raz lietadlo takže bol nadšený. Ja som síce tŕpla aby sa nič zlé nestalo ale jeho radosť stála za to 🙂 A zážitkových darčekov je kopec, možete si vybrať a robí to kopec agentúr

veronikave
22. júl 2016

Skúšam prvé mesiace, zatiaľ super

veronikave
autor
28. jan 2016

Ďakujem baby, nebolo to pre mňa, sestre nedávno zistili celiakiu, tak som sa chcela informovať. 🙂

veronikave
autor
21. jan 2016

Ahojte baby, odkiaľ najčastejšie objednávate alebo kupujete bezlepkové potraviny? Ďakujem.

veronikave
14. jan 2016

@barca1205 Ja som ju objednávala z www.egmont.cz 🙂

veronikave
8. jan 2016

Ak môžem naviazať na to čistenie UV lampu, my využívame presne túto úpravu vody.. Funguje to vlastne tak, že voda pri cirkulacií prechdadza touto lampou čim sa vlastne zničia baktérie a tak a sme s tým spokojní... Odstaňuje to naozaj účinne

V diskusii: Solené bazény
veronikave
7. jan 2016

v dvoch rokoch nás bavili knižky, lego kocky, auto odrážadlo a všetko čo vydávalo zvuky - autíčka, zvukové knižky, detský telefón a pod 🙂

veronikave
7. jan 2016

U nás v tomto období frčali knižky s okienkami - deti si ich ovárali a za nimi sa niečo skrývalo. Mali sme so zvieratkami a čo sa skrýva v dome v jednotlivých miestnostiach 🙂

veronikave
7. jan 2016

My sme po dlhom uvažovaní kúpili detským keybord a radosť bola obrovská. Len dúfam, že im to nadšenie vydrží aj pri cvičení v hudobke 🙂

veronikave
6. jan 2016

My čítáme 21 príbehov o pirátoch a Jake a piráti ze země nezemě. Proste berie ich všetko o pirátoch 🙂

veronikave
2. jan 2016

My sme začali chodiť na plaváreň od asi pol roka, ale akosi nám chlorizovaná voda vôbec nerobila dobre, našťastie sme v tej dobe akurát dokončovali dom a keďže sme ušetrili nejaké tie peniažky tak sme si dali spraviť vlastný. Nič veľké, len taketo albixon.sk/bazeny/nadzemne/kruh/ a máme slanú úpravu, takže už dva roky si užííívame bazénik :P

veronikave
30. dec 2015

@bialica S tým budete mať určite najmenej starostí a može spať s dieťaťom v posteli 🙂

veronikave
30. dec 2015

Samozrejme nemožete to nechať úplne na voli dieťaťa ale myslím, že ani stáť nad ním s varechou nemá zmysel. Samozrjme cvičenie treba zaradiť do denných povinností ale my sme to riešili s dcérou tak - nechceˇš teraz? Dobre ale budeš cvičiť večer namiesto večerníčku. Dať dieťaťu možnosť voľby

veronikave
29. dec 2015

My sme si brali psíka z útulku v marci. V útulku sa objavil koncom februára, takže sa obávam, že to bol tiež niečí Vianočný darček. Niketorí ľudia sú prosto horší ako zvieratá ☹

veronikave
21. dec 2015

Spoločenské hry - tie sú siper. Človeče nehnevaj sa s Krtkom pochopia aj maličké deti, prípadne pexeso 🙂

veronikave
21. dec 2015

Pexeso, Človeče, nehnevaj sa, prstové farby a maliarsky stojan. No čo, radi sa hráme 🙂

veronikave
4. dec 2015

Z e-shopu www.egmont.cz objednáváme aj my každé Vianoce. Ale keď sme u babičky, vždy vytiahnem nejaký poklad po mne - ako napríklad Vianočnú koledu či Budkáčika a Dubkáčika 🙂

veronikave
10. nov 2015

My little Ponny, prípadne Barbie 🙂

veronikave
10. nov 2015

Z egmontu objednáváme ja my, ale mojej dcérke sa páči My little Ponny. Plagátmi už máme oblepenú celú izbičku 🙂

veronikave
9. nov 2015

Nám pomohol krém na premasťovanie Protopan Local Cream - doporučila mi ho kamoška, ktorej deti majú atopický ekzém. Je určený na suchú citlivú pokožku a krásne ju upokojí 🙂

veronikave
8. nov 2015

My sme tiež pokožku natierali aj tesne pred plávaním, pokožka je tak lepšie chránená. Z ekzému postupne vyrástli, takže to bolo v pohode

veronikave
autor
5. nov 2015

Rada by som sa spýtala, či máte niekto skúsenosti s e-shopom egmont? Objednávali ste niekto odtiaľ knihu? Aké máte skúsenosti? Ďakujem. 🙂