Skúšam prvé mesiace, zatiaľ super
Ďakujem baby, nebolo to pre mňa, sestre nedávno zistili celiakiu, tak som sa chcela informovať. 🙂
Ahojte baby, odkiaľ najčastejšie objednávate alebo kupujete bezlepkové potraviny? Ďakujem.
@barca1205 Ja som ju objednávala z www.egmont.cz 🙂
Ak môžem naviazať na to čistenie UV lampu, my využívame presne túto úpravu vody.. Funguje to vlastne tak, že voda pri cirkulacií prechdadza touto lampou čim sa vlastne zničia baktérie a tak a sme s tým spokojní... Odstaňuje to naozaj účinne
v dvoch rokoch nás bavili knižky, lego kocky, auto odrážadlo a všetko čo vydávalo zvuky - autíčka, zvukové knižky, detský telefón a pod 🙂
U nás v tomto období frčali knižky s okienkami - deti si ich ovárali a za nimi sa niečo skrývalo. Mali sme so zvieratkami a čo sa skrýva v dome v jednotlivých miestnostiach 🙂
My sme po dlhom uvažovaní kúpili detským keybord a radosť bola obrovská. Len dúfam, že im to nadšenie vydrží aj pri cvičení v hudobke 🙂
My čítáme 21 príbehov o pirátoch a Jake a piráti ze země nezemě. Proste berie ich všetko o pirátoch 🙂
My sme začali chodiť na plaváreň od asi pol roka, ale akosi nám chlorizovaná voda vôbec nerobila dobre, našťastie sme v tej dobe akurát dokončovali dom a keďže sme ušetrili nejaké tie peniažky tak sme si dali spraviť vlastný. Nič veľké, len taketo albixon.sk/bazeny/nadzemne/kruh/ a máme slanú úpravu, takže už dva roky si užííívame bazénik :P
@bialica S tým budete mať určite najmenej starostí a može spať s dieťaťom v posteli 🙂
Samozrejme nemožete to nechať úplne na voli dieťaťa ale myslím, že ani stáť nad ním s varechou nemá zmysel. Samozrjme cvičenie treba zaradiť do denných povinností ale my sme to riešili s dcérou tak - nechceˇš teraz? Dobre ale budeš cvičiť večer namiesto večerníčku. Dať dieťaťu možnosť voľby
My sme si brali psíka z útulku v marci. V útulku sa objavil koncom februára, takže sa obávam, že to bol tiež niečí Vianočný darček. Niketorí ľudia sú prosto horší ako zvieratá ☹
Spoločenské hry - tie sú siper. Človeče nehnevaj sa s Krtkom pochopia aj maličké deti, prípadne pexeso 🙂
Pexeso, Človeče, nehnevaj sa, prstové farby a maliarsky stojan. No čo, radi sa hráme 🙂
Z e-shopu www.egmont.cz objednáváme aj my každé Vianoce. Ale keď sme u babičky, vždy vytiahnem nejaký poklad po mne - ako napríklad Vianočnú koledu či Budkáčika a Dubkáčika 🙂
My little Ponny, prípadne Barbie 🙂
Z egmontu objednáváme ja my, ale mojej dcérke sa páči My little Ponny. Plagátmi už máme oblepenú celú izbičku 🙂
Nám pomohol krém na premasťovanie Protopan Local Cream - doporučila mi ho kamoška, ktorej deti majú atopický ekzém. Je určený na suchú citlivú pokožku a krásne ju upokojí 🙂
My sme tiež pokožku natierali aj tesne pred plávaním, pokožka je tak lepšie chránená. Z ekzému postupne vyrástli, takže to bolo v pohode
Rada by som sa spýtala, či máte niekto skúsenosti s e-shopom egmont? Objednávali ste niekto odtiaľ knihu? Aké máte skúsenosti? Ďakujem. 🙂
Ja som objednala manželovi na 40-tku zážitkový darček pilotom na skúšku. Veľmi si želal pilotovať raz lietadlo takže bol nadšený. Ja som síce tŕpla aby sa nič zlé nestalo ale jeho radosť stála za to 🙂 A zážitkových darčekov je kopec, možete si vybrať a robí to kopec agentúr