Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od valeriakurilova.
@mamaaaaaaaaaaa Dobrý večer, ja som jedla doma zaváranú v náleve a mne sa upravili hodnoty bez liekov. Poradila som to už viacerým ženám a pomáha to. Môžte aj klasicky uvariť a nakrájať a papať. Ináč aj šťava je výborná.
Dobrý deň, moja suseda obarila 4 ročnej dcére tvár. Chodila s ňou do nemocnice do Šace. Začalo to mokvať a bolo škaredé. Zaobstarajte si spray prvej pomoci nebudem pìsať firmu, ale treba 83 percentnú. Dianke nevidieť nič. S tým to treba ošetrovať. Uviďìte sama výsledky.
Dobrý deň, tak potom jedine cvičenia, no pri malom bábätku je to náročné. Prajem dobré zdravie a postupne tie kilä pôjdu dole , maličké vám dá zabrať ako bude rásť.
My sme mali problém s fúkaním nosa a naučili nás to na pobyte v jaskyni, že treba dieťa naučiť vyfùkať do umývadla pri tečúcej vode. Tam nám robili každé ráno výplach nosa s vodou a morskou soĺou.
Dobrý deň, vetrajte tak , že dieťa nebude v izbe.Ja by som vám poradila kúpiť z LR spray prvej pomoci a ten striekat aj do hrdla. Obsahuje 83 percent Aloe vera. Nám každému pomáha. Potom zakúpiť vitamìny tejto značky. Mám 5 ročnú vnučku a je to osvedčené. Ešte poradím pobyt v jaskyni^ Speleoterapiu. Syn mi ju absolvoval cca 10x a dostali sme sa z prieduškovej astmy.
Dobrý deň, ja som cez celé tehotenstvo so synom ležala v nemocnici 14 týźdňov.Päťkrát som krvácala. Mala som celù dobu problémy s krvou. Najlepšie je na to cvikla v akejkolvek forme. Denne som konzumovala a lekári boli prekvapení z mojich dobrých výsledkov.
Dobrý deň, je dòležitê vedieť či kojíte? Ak nie treba ráno vlákninu s mliekom, desiata biely jogurt, obed na pare mäso plus zelenina. Mòźte aj polievku na figúru. Poobede ovocie a od piatej nejesť nič. Mám dole 17 kìl za tri mesiace. Viem poradiť, konzumovala som produkty firmy LR.
Dobrý deň, aj moja dcéra mala roky problém s akné a s mastnou pleťou. Veĺa investovala do lekárskej kozmetiky, ktorú absolvovala pravidelne v Bratislave. Je to len dočasné riešenie. Začnite prosím uživat produkty firmy LR Aloe Vera. Potrebujete prečistiť črevá a krv. Tieto produkty môžte uživať ako tehotná. Napíšte a poradìm vám konkrétne
@mamaaaaaaaaaaa Dobrý večer, ja som jedla doma zaváranú v náleve a mne sa upravili hodnoty bez liekov. Poradila som to už viacerým ženám a pomáha to. Môžte aj klasicky uvariť a nakrájať a papať. Ináč aj šťava je výborná.