totalzufala
Používateľ totalzufala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od totalzufala.
totalzufala
autor
18. jún 2020

Ahojte 🙂 som úplný nováčik v tejto oblasti takže by som sa rada dozvedela vase skusenosti. Stalo sa niektorym z vas, ze by ste mali pred ocakavanou menstruaciou (u mna je to den pred MS) hnedo-rúžový výtok podobný slabej menštruácii a následne ste zistili, že ste tehotné? Snažíme sa o dieťa len prvý mesiac. Moja menštruácia väčšinou začína "vo veľkom štýle" - že sa spustí a hneď je silná. Ďakujem za prípadné odpovede 🙂.

totalzufala
autor
15. jún 2020

Dakujem za skusenosti 🙂

totalzufala
autor
15. jún 2020

Ahojte 🙂 v minulosti som prekonala 1 zapal kvoli Ureaplasma urealyticum (je to dost rozsirena bakteria, niektorym nerobi problemy, mne robila). Chcem sa spytat, ci ste po tejto infekcii mali nasledne zrasty a problemy otehotniet? Uz sa zaciname snazit o dieta tak by som chcela vediet, co asi cakat. Stretla som sa s nazorom od gynekologa, ze po ureaplasme zrasty nie su. No predosla gynekologicka tvrdila, ze ano.

Diki za odpovede.

totalzufala
autor
13. jan 2020

dakujem... ja som to chcela od imulogicky ale povedala ze vraj tieto vo forme kvapiek nepomahaju a tie vo forme injekcii uz nevyrabaju....ale dakujem pekne za komentar, idem si to aj tak skusit vybavit

totalzufala
19. nov 2019

@bianka432 v minulosti bola homosexualita zaradena do zoznamu psychickych poruch a liecila sa. Dnes je to, ako vsetci vieme, inak. Ak ju vnimas ako problem, verim ze ti niektory zo psychiatrov bude vediet nejako pomoct. Nechcela by som byt na tvojom mieste, ale kazdy mame nejaky zivotny udel...

totalzufala
19. nov 2019

Ahoj. Zrasty sa liecia chirurgicky - ale je vysoke riziko, ze sa ti vytvoria znovu. Preto si musis kupit tzv. antiadhezivny gel (vyhladaj si), ktory musis dat chirurgovi a prizvukovat mu, nech ti ho hned po odstraneni zrastov aplikuje do vajcovodov. Nepreplaca ho poistovna. Wobenzym praveze moze pomoct v tomto pripade, uz davnejsie som to riesila, nie som si ista ale myslim ze potlaca enzymaticky prave to znovuvytvorenie zrastov. Uzivat ho ale treba uz pred operaciou. (ostatne ucinky typu Wobenzymu typy "zlepsenie imunity" su bullshit, to suhlasim)

totalzufala
19. nov 2019

Ahoj 🙂 ja som mala v marci tento rok zle vysledky, HPV pozitivne a hned LSIL cytologia. Radim ti - vyhladaj okamzite imunologa, mne moja imunoalergologicka predpisala Isoprinosine (virostatikum) a tiez som brala Polyoxidonium (podpora imunity) - oba lieky maju celkom dobre vysledky v studiach. Taktiez urcite zacni pouzivat DeflaGyn Gel. Liecba HPV neexistuje, vsetky tieto prostriedky maju podporny charakter, moze a nemusi to zabrat. Tvoja imunita by sa mala HPV zbavit, treba tomu napomoct. Kedze viem, ze vyliecenie je sanca 50% cca, modlila som sa taku novenu k Panne Marii (ak si veriaca a vystresovana :D - pozri si ze Novena k Panne Marii z Pompeji) a nastastie vdaka Bohu - po 7 mesiacoch su vysledky uz len ASCUS a HPV HRANICNE pozitivne (znamena to ze moje telo sa virusu zrejme zbavuje a uz je ho menej). Drzim palce, daj na moje rady ;) !

totalzufala
12. okt 2019

Defly Gyn Gel, ale to je ak mas zle vysledky cytologie

totalzufala
autor
4. sep 2019

Dakujem za odpovede...@123369 no som rada ze ste tak dobre dopadli 🙂 a od kedy ti spravili konizaciu tak si bola HPV negativna?lebo Isoprinosine budem brat az do negativnych vysledkov asi (tie injekcie asi myslis Polyoxidonium, tiez som ich mala)..a po konizacii si mala uz dobre vysledky cytologie?

totalzufala
autor
2. sep 2019

No ja som bola aj na biopsii na NOU a tam mi vyslo LSIL a vsetci mi vraveli nech nestresujem, ze o pol roka kontrola a ze tieto stavy sa v mojom veku (23r) aj spontanne upravia...len sa snazim vyhrabat z depresie a nemysliet hned na to najhorsie

totalzufala
autor
2. sep 2019

Zdravim, chcem sa spytat na vase skusenosti a budem velmi vdacna za odpovede. Cytologia mi posledne vysla PAP 3, HPV mam aj vysokorizikove serotypy. Kto si tym presiel tak pravdepodobne chape ako mi teraz je, uz to trva par mesiacov a bojujem aby som neupadla do depresie. Este som nerodila, vydavam sa o par mesiacov a velmi sa bojim aby to nedopadlo tak, ze ani nestihneme mat deti a budu mi musiet vybrat maternicu. Pomohlo by mi, ak by ste mi napisali vase skusenosti - je tu nadej na stastny koniec? Dostali ste sa z toho? Beriem Deflagyn Gel, od imunologa mam Isoprinosine- virostatikum a zaroven podpora imunity, aby to telo zvladlo samo. Alebo niektorej aj museli vybrat maternicu? Ak ano tak kolko rokov cca trval ten proces od "zlych vysledkov" po moment, kedy sa to zhorsilo natolko, ze ste museli ist na operaciu (asi najskor konizaciu).
Dakujem za odpovede.

totalzufala
autor
9. aug 2019

Chcem sa spýtať či mal niekto rovnaký problém a čo vám prípadne pomohlo. Mám neustále gynekologické problémy, z kultivácií mi diagnostikovali už asi päťkrát za sebou E coli a Enterococcus masívne, trvá to nonstop už rok. Beriem jedny ATB za druhými, vždy po nich Gynoflor a o týždeň ma to znovu páli a idem odznova. Nemám žiaden pohlavný styk, dodržiavam všetky zásady primeranej hygieny, o tangách mi prosím nehovorte - JA VIEM, nenosim ich. Imunolog mi nediagnostikoval poruchu imunity no napriek tomu mi ju stimuluje. Jediné čo mi pomáha je Vitagyn C ale evidentne to nezabráni ďalšej infekcii.