Nemusi to byt take tragicke ako sa tu pise. Zalezi 5 kil z kolko? Skus nasadit zasadite minerali. Tie dokazu priniest cca minus 4-6kil za 10-14dni. Dalej 3 jedla denne, zrus sladkosti, polotovary, vynechaj prilohy. Daj si len bielkoviny a zeleninu a max 2-3 krajce razneho chleba, plus vela vody. Ak chodis cvicit zapoj do toho aj spalovac tukov, najlepsie black mamba od anilab.sk/spalovace/, pomoze ti udrzat po treningu hlad pod kontrolou. Nevravim, ze takato zmena bude prechadzka ruzovym sadom, ale v pohode sa to da zvladnut ;)
Urcite super rada je jest len 3krat denne, obbmedzit cukry a ist skor do bielkovin a zeleniny a vela vela vody. Ak rada cvicis potom poradim malicku fintu. Pred cvicenim si daj spalovac tukov, ale nie karnitin, lebo toho musis vypit na litre aby si videla nejaky vysledok. Ak neberies za vysledok minanie penazi :D Ak mozem poradit tak super spalovac je black mamba. Ked som si hladala info tak u nas je viacmenej malo znama a zase naopak v Amerike celkom fici. Hlavna vyhoda pre chudnutie je, ze neskutocne potlaca po treningu chut do jedla a udrziava hladinu energie tak ze perfektne vladzes, ale nemas napr. busenie srdca ako po kave. Bud sa skus opytat vo fitku ci ju maju, alebo pozri https://anilab.sk/spalovace/
Pre problemy so zaludkom som prestala pit nescu a presla len na presso. Denne vypijem 4-5 salok a nie je ziaden problem. Co chcem ale povedat je, ze obcas si dam nescu s reishi, Znacka je ANI, lebo viem, ze je viacej vyrobcov a tato bola cenovo najvyhodnejsia a absolutne mi nerobi problem na zaludok a je omnoho silnejsia ako obycajna nesca
Si myslim ze kava moze fungovat na chudnutie predovsetkym kvoli kofeinu, ktory je vseobecne znamy ako spalovac tukov a je dokonca lepsi ako karnitin, ale nejake extra vysledky by som si v chudnuti od pitia kavy neslubovala. Skor by som isla do original kofeinoveho spalovaca tukov ktory je na baze kofeinu a obsahuje dalsie pridavne latky ako napr. synefrin. Osobne s tym mam skusenost, ze vyborne potlaca chut do jedla a neskutocne nabije energiou., len stale je potrebne k tomu aj upravit jedalnicek a zaradit pohyb. Ale presne ako tu uz bolo spomenute najlepsie funguje to co je zakazane a v pripade spalovacov je to kofein s efedrinom. Tato kombinacia bola aj studiami potvrdena, ze prinasa vysledok cca 4-6kg za pol roka bez upravy stravy a cvicenia. Najznamejsi splaovac s touto kombinaciou je T5, ktory co viem tak zatial sa da zohnat na anilabsk, ale by som fakt najprv zvazila lebo je to sila. Skor hellfire, alebo black mamba
My sme mali podobnu skusenost, partnerovi diagnostikovali ze ma malo spermii a ze nikdy nebude moct mat deti. On ale lekarov velmi neuznava tak aj toto si nebral velmi k srdcu. Doslova sa zacal sustredovat a vizualizovat si ako ma vela spermii a ako su vsetky nadmieru pohyblive k tomu este zacal brat bluefertil https://zdravovek.eu/bluefertil-recenzia/ a do troch mesiacov som otehotnela. Neviem ako je na tom so spermiami dnes, lebo sme nesli uz na kontrolu, ale myslim si ze ta vizualizacia ma nieco do seba. Za den si s tym dokaze vyliecit nadchu, hrdlo alebo dat natiahnuty sval. Len si zacne predstavovat ako sa jeho telo zmobiilizuje ako zacne bojovat s virusom a ako postupne vyhrava az je uplne zdrave. A fakt mu to funguje
Mne dost pomaha daosin. Tusim je to jediny u nas dostupny liek, ktory obsahuje enzym co stiepi histamin. Davam ho hlavne cez sviatky, lebo vtedy si vzdy poviem ze kaslem na dietu a chcem sa konecne najest 🙂 Viem ze u niekoho nemusi az tak dobre zaberat, ale ine ako vyskusat nam uz neostava. Ja musim poklopat ze zatial super. Inac velmi dobre je HIT rozobrana aj na www.zdravovek.eu
Skus pozriet program metabolic balance a ak si zvyknes zasportovat tak urcite zapoj do hry aj spalovac tukov, bud T5, alebo black mamba, pripadne este hell fire. Pomozu ti udrzat apetit na uzde, ze budes prekvapena ;) anilab.sk/spalovace/