Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tatranka321.
ja som to ochutnala u kamosky na navsteve a chuti mi to ako zvetrana kava :/ neviem si pomoct...myslim, ze to s chudnutim nic nema, ze to je len alternativa obycajnej kavy. dam si to ako poznamku a ked sa mi ozvu zo sveta zdravia, opytam sa a dam tu vediet, co povedali.
@krika15 super 🙂 a ako si sa k tomu dokopala? ci len tak? mne sa dostal do ruky v poliklinike v Karlovke v BA letak s odvolanim na poradnu svet zdravia, kde ako pisu pracuju na schudnuti formou zdravej stravy, vyzivy. naucia cloveka zdravemu zivotnemu stylu...uvazujem, ze tam zavolam resp. vyplnim objednavaci dotaznik
@romanell ahoj, ja poznam napr. metodu Speed Tape. pracuje sa s prirodnymi vlasmi o dlzke 45 cm, pouziva sa remover. kurz som absolvovala cez myslim dost znamu vzdelavaciu agenturu amosk v BA.
ja mam napr. skusenost s technikou speed tape. absolvovala som tento kurz v amosku a klientky su zatial spokojne, na com mi velmi zalezi, pretoze sama mam rada poriadne odvedenu robotu 🙂
caute baby 🙂 citam, ze agentura amosk 🙂 za mna mozem odporucit, kadernicky kurz a predlzovanie vlasov technikou speed tape. uvazujem este nad dalsim doskolovacim kurzom...ak ma s tym manzel neposle kadelahsie 😎
@stastnablcha poprdkavame, dobre je :D super :D u nas zachutilo dcerke odmalicka HiPP 1 BIO Combiotik, toto mlieko mi odporucila aj moja svagrina, deticky ho dobre znasaju a moja tiez 🙂
my sme s nasou malickou zacinali z produktom od hipp.sk a to konkretne s mrkvovym prikrmom, pretoze som nevedela nijak inak do nej dostat mrkvu, varenu mi z nejakeho zahadneho sposobu nechcela :/
@stastnablcha nam ho nosi svokor z lekarne so zlavou, pracuje tam, ... ale ceny ako je uvedene nizsie sa pohybuju od 10 do 12e