tatranka321
Používateľ tatranka321 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tatranka321.
tatranka321
28. jan 2016

@stastnablcha nam ho nosi svokor z lekarne so zlavou, pracuje tam, ... ale ceny ako je uvedene nizsie sa pohybuju od 10 do 12e

tatranka321
27. jan 2016

ja som to ochutnala u kamosky na navsteve a chuti mi to ako zvetrana kava :/ neviem si pomoct...myslim, ze to s chudnutim nic nema, ze to je len alternativa obycajnej kavy. dam si to ako poznamku a ked sa mi ozvu zo sveta zdravia, opytam sa a dam tu vediet, co povedali.

tatranka321
27. jan 2016

@krika15 super 🙂 a ako si sa k tomu dokopala? ci len tak? mne sa dostal do ruky v poliklinike v Karlovke v BA letak s odvolanim na poradnu svet zdravia, kde ako pisu pracuju na schudnuti formou zdravej stravy, vyzivy. naucia cloveka zdravemu zivotnemu stylu...uvazujem, ze tam zavolam resp. vyplnim objednavaci dotaznik

tatranka321
27. jan 2016

@romanell ahoj, ja poznam napr. metodu Speed Tape. pracuje sa s prirodnymi vlasmi o dlzke 45 cm, pouziva sa remover. kurz som absolvovala cez myslim dost znamu vzdelavaciu agenturu amosk v BA.

tatranka321
27. jan 2016

ja mam napr. skusenost s technikou speed tape. absolvovala som tento kurz v amosku a klientky su zatial spokojne, na com mi velmi zalezi, pretoze sama mam rada poriadne odvedenu robotu 🙂

tatranka321
27. jan 2016

caute baby 🙂 citam, ze agentura amosk 🙂 za mna mozem odporucit, kadernicky kurz a predlzovanie vlasov technikou speed tape. uvazujem este nad dalsim doskolovacim kurzom...ak ma s tym manzel neposle kadelahsie 😎

tatranka321
27. jan 2016

@stastnablcha poprdkavame, dobre je :D super :D u nas zachutilo dcerke odmalicka HiPP 1 BIO Combiotik, toto mlieko mi odporucila aj moja svagrina, deticky ho dobre znasaju a moja tiez 🙂

tatranka321
27. jan 2016

@adelita37 s hippom mliekom suhlasim, aj u nas sadlo najlepsie

tatranka321
27. jan 2016

my sme s nasou malickou zacinali z produktom od hipp.sk a to konkretne s mrkvovym prikrmom, pretoze som nevedela nijak inak do nej dostat mrkvu, varenu mi z nejakeho zahadneho sposobu nechcela :/