dnes idem uvarit spagety s mletym masom a so syrom 🙂
kokosovy olej je na vsetko dobre, neskusala som ho sice ale vyskusaj urcite pomoze
@veronikazadana oni by vedeli zabezpecit vyzdobu a jedlo aj keby mam niekde inde oslavu? lebo my ju v Oslanoch nebudeme mat..vsak skusim pozriet na internete na nich kontakt a najlepsie bude asi ked im tam zavolam
fu neviem si predstavit keby mi nieco robili a neumrtvili mi to
urcite ti vo fitku poradia alebo si zaplat na prvy mesiac osobneho trenera on ti to vsetko vysvetli a potom uz bdues vediet aj sama cvicit
hranolky so sojovym maskom a zeleninova obloha
svokrovci by mali pomahat ale oni maju tiez svoj vlastny zivot takze sa nemozme na nich hnevat ked akurat vtedy ked mi potrebujeme nemozu..
no vsak to ze su tam neni kucharky, ja si mozem zajednat kto mi bude varit, mame cisto len kulturny dom prenajaty, inak si tam musime vsetko doniest.. a oni su z kade tato firma?
a do ktorych alp sa chystate ist lyzovat?
bezkontaktny je fajn aj my ho pouzivame a nevymenila by som ho za iny
v dnesnej dobe je tazke zacat s niecim podnikat lebo vsetkeho je uz strasne vela, drzim palce aby si vymyslela nieco nove 🙂
pridavajte fotky ako sa vam dari chudnut
zvukove knizky to je dobry napad, moja mala sa s tym rada hrala a pocuvala to 🙂
@veronikazadana pytala som sa ich kde by chceli tu oslavu a skoro vsetci boli za kulturny dom.. tak asi tam spravime tu hostinu, jednu vec by sme uz mali a mozem riesit dalsich 100 🙂 mas skusenosti s nejakou dobrou firmou? a co vsetko ti zabezpecovali?
ja si ho nechavam dorucit domov..
to si veru uvedomujem ze je to asi najdolezitejsie vybrat miestnost.. ja som to chcela spravit v nejakom kulturnom dome, ale padli aj navrhy ze v restauracii...tak vobec neviem nacom sa dohodneme.. podla mna by bol najlepsi ten kulturny dom a tam uz si bud zajednat nejaku vyzdobu alebo mozno by som to vedela aj sama vyzdobit a jedlo to vobec neviem ako budeme riesit.. juj vela toho je
nejake pekne oblecenie alebo hracku 🙂
ja by som chcela este aj tretie dieta, velka rodina je nieco uzasne
@evulik858 Evka rozmyslala ale hned som to aj vylucila, pretoze budeme mat vacsiu oslavu a to by musela byt velka restauracia a kulturny dom je lepsia volba lebo mi chceme aj tancovat a zabavat sa do rana a to neviem ci by nam umoznili v nejakej restauracii