srenata
Používateľ srenata je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od srenata.
srenata
17. júl 2016

Skúšala som, neviem nakoľko pomohli ale schudla som. Samozrejme zároveň som behávala, plávala a nechala som si od dietologičky zostaviť jedálniček. Žiadne tabletky nezaberú bez vašej pomoci ale ako doplnok určite ano

srenata
16. jan 2016

To je veľmi individuálne, záleží od konkrétneho dieťaťa. Spýtajte sa učiteľa v ZUŠ a hlavne kúpte kvalitné nástroje

srenata
11. jan 2016

Ja som tiež objednávala cez kytary.sk. S dovozom nebol problém, predtým sme sa boli pozrieť aj v kamennej predajni v Brne. Reklamovať som sice nemusela, takže túto skúsenosť nemám ale vzhľadom k tomu, že jednajú naozaj solídne, ani toho by som sa nebála. Hlavne je to len Česko, nie USA. A mimochodom s ich jednaním som bola nadmieru spokojná, navyše majú vlastný servis a ten vám poskytne málokto

V diskusii: Kde kúpim gitaru?
srenata
21. dec 2015

kozmetika, wellness poukaz, nejaká pekná šatka, parfém,...

srenata
21. dec 2015

My sme mali psíka z útulku a malu sme dobré skúsenosti. V útulku vám určite radi poradia. určite by som si nebrala psíka so zlými skúsenosťami, týraného alebo niečo podobné. Ale keď je psík v útulku už nejaký čas, zvyčajne poznajú jeho povahu a vedia ho odhadnúť. Čo sa týka granulí, je dobré zistiť si, čím bol kŕmený v útulku a keď ich budete chcieť zmeniť, dávajte mu nové po troške do tých starých, aby si na ne postupne zvykal. Vhodné ranule vám poradia v chovatelských potrebách. ja mám dobré skúsenosti so ZOODOMom v Bratislave. Majú veľký výber a vedia poradiť 🙂

srenata
18. dec 2015

My taký dosť netradičný, od januára ide tatino do dochodku, tak sme mu objednali detské knižky z egmontu, aby mal čo čítať až bude strážiť vnukov. a kdeže s nimi stále pozerá Mášu a medveďa, hádajte čo sme objednali 🙂

srenata
11. dec 2015

Syn tiež stále chce hrať na flautičku ale neviem či pri tom vydrží? Kde ste mu kupovali flautu? V hračkárstve alebo normálne v hudobninách, či na bazáre?

srenata
9. dec 2015

V tomto veku mali najradšej krtkove príbehy a obľúbenou bola knižka Moj macík

srenata
7. dec 2015

Ten náš ešte stále frčí na transformeroch a autách na diaľkové ovládanie 🙂

srenata
7. dec 2015

Náš drobec dostane šliapaciu štvorkolku - http://www.rajhraciek.sk/falk-sliapacia-stvorkolka-600-pirate-cervena-p18510. Ak máte záujem o niečo podobné, na rajhraciek majú teraz super akcie 😉

srenata
7. dec 2015

Na začiatok by som určite kupovala z druhej ruky a ak to dieťa baví, tak potom určite kúpte nové v hudobninách. Umenie treba v dieťati podporovať 🙂

srenata
4. dec 2015

Ak nie ste tak bohatí, aby ste mohli kupovať lacné veci, investujte do niečoho poriadneho. Určite sa spýtajte priamo v hudobninách, nekupujte niekde cez bazár a vyberte si hudobniny, kde vám nástroj naladia a zároveň kde majú vlastný servis.

srenata
22. nov 2015

Ja tiež potrebujem mať kontakt s knihou, prelistovať si ju až potom ju možem kúpiť

srenata
22. nov 2015

A aby som nezabudla, na ekzém nám veľmi pomáha každoročný pobyt pri mori. A ako alergikom im aj krásne prečistí pľúca 🙂

srenata
19. nov 2015

Kniha špeciálne pre deti a tatinka je super nápad. Ja som tak objednala z egmontu Pohádky do postýlky pro malé nezbedy. a túto knižku može čítať len tatinko 🙂

srenata
15. nov 2015

Ja mám rada knihy od Keleovej-Vasilkovej. Sú to príbehy zo skutočného života, so skutočnými problémami skutočných ľudí ale s pozitívnym koncom 🙂

srenata
15. nov 2015

Ak ešte hľadáte tip, ja som tento rok objednala 9-ročnej neterke knižku http://www.egmont.cz/knihy/ledove-kralovstvi-nove-pribehy-kouzelne-detstvi-a-tajici-srdce/

srenata
13. nov 2015

Ak ešte kojíte, skúste červené líčka potierať materským mliečkom. To bol u nás všeliek. Može to byť zavádzaním príkrmov, niektoré detičky to ťažšie znášajú. Zavádzajte príkrmy opatrne a hlavne každú jednu zeleninku a ovocie skúšajte viac dní aby ste zistili či nemá alergiu. Určite sa vyhýbajte kravskému mlieku a citrusovému ovociu

srenata
13. nov 2015

My máme veľmi dobré skúsenosti s kozmetikou Protopan. Majú sprchový olej, telové mlieko, krémy i výživové doplnky určené pre citlivú a atopickú kožu. Skúste si pozrieť ich stránku www.protopan.sk

srenata
10. nov 2015

Súhlasím, omega mastné kyseliny sú super. Ja si ich objednávam z www.protopan.sk spolu s krémom na atopickú pokožku. Na podporu imunity sú skvelé tiež laktobacilky

srenata
10. nov 2015

My sme kožné testy nezvládli, takže námn robili testy z krvi, malému keď mal dva roky. Máva astmatické bronchitídy a ekzém ale má vraj veľkú šancu, že z toho vyrastie. Paradoxne alergie mu nezistili žiadne, zato jeho brat ich má neúrekom, Ale každopádne liečbou u alergolodičky sa nám stav veľmi zlepšil 🙂

srenata
10. nov 2015

Ak "žeriete" Ľadové kráľovstvo jako my, doporučujem: http://www.egmont.cz/kategorie/filmove-pribehy/ledove-kralovstvi/

srenata
22. okt 2015

U dospelých sa ekzém lieči rovnako ako u detí. Žiadne alergeny v prostredí, v strave, žiaden stres, zdravá životospráva a premasťovanie pokožky

srenata
21. okt 2015

Ovsené kúpele zaberali aj mojim deťom a na premastenie sme používali kokosový olej