Bože kniha, čo to je? Kedysi som čítala každý večer, teraz sa ku knihe nedostanem. Ale až sa zas podarí, určite to bude nejaký historický román 🙂
K nám Ježiško priniesol kopec spoločenských hier, tak sa bavíme celá rodina 😉
Jako úplne malá som asi nemala nejakú vyslovene obľúbenú. Ale keď som už čítala sama, tak som mala rada Troch pátračov
My kupujeme kutilský kufrík s hovoriacim náradím a hovoriacu vrtačku. To bude doma veselo 🙂
Riešiť či sú granule drahé alebo nie. Psík niečo stojí. Ak na to nemáte, tak si ho nekupujte. Riešiť to potom zvyškami od obeda alebo lacnými nekvalitnými granulami je naozaj neodpovedné
Skú požiadať v lekárni o zvorky a vyskúšaj. Súhlasím s názorom, že to može byť alergia na chlad alebo extrémne citlivá pokožka
Najlepšie je zájsť do lekárne a požiadať ich o vzorky - prípadne u dermatologa. Skúste, čo mu bude robiť najlepšie, každá pleť je iná 😉
O psíčkovi a mačičke - pri rozprávke si najlepšie oddýchnem 😀
Ahojte, kúpili sme si domov jazvečika a zaujímalo by ma, či kupujete pre svojich miláčikov oblečenie na zimu? Objednávate cez internet? 🙂
Mojim deťom morská voda na ekzém veľmi pomáhala, len sa tam nesmie ísť s aktívnym ekzémom. Keď ekzém "spí" tak more veľmi pomáha. My sme chodili aj do bazéna s chlórovanou vodou - platí rovnaké pravidlo ako pri morskej vode, len je potrebné pokožku poriadne po plávaní premastiť 🙂
My sme chodili plávať napriek ekzému ale vždy som deti po plávaní poriadne vysprchovala a ponatierala. To je najdoležitejšie. Doporučujem kozmetiku Protopan, my používáme Local Cream. Nájdete ich na nete www.protopan.sk. Naozaj pokožku veľmi premastí a potom nevadí ani chlór v bazéne - pokiaľ ho tam samozrejme nie je príliš 🙂
Omega 3 a 6 mastné kyseliny sú pre atopikov výborným riešením. Dajú sa zohnať aj vo výživových doplnkoch 😉
Ak máte radi knihy, tak určite knižky s hračkou. Môj syn ich úplne miluje. Skúste pozrieť http://www.egmont.cz/kategorie/kniha-s-hrackou/ 🙂
S kozmetikou Protopan mám aj ja veľmi dobrú skúsenosti. Užívam aj ich výživové doplnky - Omega 3&6, ich dopĺňanie je pri liečbe atopického ekzému veľmi dôležité. Skúste si odsledovať, čo všetko vám škodí - chemikálie na čistenie (mne napríklad vadí aj jar na umývanie riadov), potraviny (mlieko, kvasnice, biela múka, citrusy), materiály na oblečení (ja neznesiem silónky). Spoznanie vlastného tela je najdôležitejšie, potom viete, čo máte liečiť 😉
Moje deti mali tiež radi leporelá - hlavne o zvieratkách. Okrem čítania sa z nich dajú robiť super cesty pre autá 🙂
Bob a bobek, Maťko a Kubko, Tri múdre kozliatka, Tatranské rozprávky, Máša a medveď 🙂
Maťko a Kubko, MAcko Uško, Budkáčik a Dubkáčik - tie sú naše najobľúbenejšie 🙂
Macko Uško, Máša a medveď, Tomáš a jeho priatelia a všetky knižky o zvieratkách
Mojim deťom veľmi pomohla dlhodobá podpora imunity. Počas zimných mesiacov užívali sirup na zlepšenie imunity a laktobacily, pretože stále si nosili zo školky nejaké virózy. Nielen že boli zdravší ale aj problémy s ekzémom sa výrazne zmenšili. Až potom som si uvědomila, že ekzém mali najhorší vždy, keď boli chorí. Takže aj toto može výrazne pomocť 🙂
Ja som v piatom mesiaci odcestovala na dva týždne k moru a ekzém sa stratil. Prípadne skúste kúpeľ s morskou soľou, osobnú skúsenosť s tým nemám ale vraj to pomáha
Mne sa ekzém objavil až po prvom porode. Dovtedy som niečo také nepoznala. Našťastie len v minimálnej podobe ale je. Obe detičky ho majú tiež. tento problém je geneticky daný a ak máte v rodine ekzém alebo alergie, zvyšuje sa možnosť, že to zdedia aj deti. Niektoré z toho vyrastú, iným to zostane
Ja som mala nakúpené tri krásne spacie vaky a ani jedno dieta v nich nechcelo spať. My sme používali detskú deku a potom paplón
Doporučujem skúsiť najskor vzorky, často mávajú v lekárni na vyskúšanie. My sme správny opaľovací krém našli až na tretí pokus, tak nech zbytočne neplatíte,.
Skúste knihy Monster High, Ja som nikdy takéto knihy nemala rada, ale 8ročná neterka ich má celú zbierku
Moje deti mali radi rozne vkladačky a kocky