Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od snehulienka155.
Leuska si dnes nakazala na obedik dukatove buchticky tak ma trosku aj potesila lebo to je rychlovka a mala som rychlo navarene. Este som jej do toho nakrajala bananik aby to bolo chutnejsie
@symoneta neverim tomu ze nejaky chlap by sa netesim na svoje dietatko, este ako pises ze ste babo chceli tak urcite sa len potesi. A este pockaj na tu chvilku ked ho bude drzat v rukach. Mojmu dokonca aj slzicka vybehla z oka. Bol stastny a je doteraz stastny 🙂
@dominikav123 tak toto som ozaj netusila. Kamaratka sa rozviedla s manzelom maju dve deti, vyzivne na obe platil 80euro na jedno uz prestal, lebo kocka zacala zarabat, ale on si zije na urovni uz dlhe roky a kamoska ta mala vzdy akurat tak na to aby detom zaobstarala vsetko co potrebuju. A jej neostalo vobec na nic :/ ach tento svet..
@evkafekete presne to co popisujes je najdolezitejsie. Nejde o cenu, ide o dieta ako umele mlieko prijme ako mu sadne, ci bude mat pravidelnu bezproblemovu stolicu atd 🙂 drzim palce!
Leuska si dnes nakazala na obedik dukatove buchticky tak ma trosku aj potesila lebo to je rychlovka a mala som rychlo navarene. Este som jej do toho nakrajala bananik aby to bolo chutnejsie