simonamkr
Používateľ simonamkr je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simonamkr.
simonamkr
19. sep 2024

Asi záleži na tom čo od toho mesta očakávate. Za mňa Trenčín je super

simonamkr
19. sep 2024

myslim, že nie je povinná

simonamkr
17. sep 2024

skúste osloviť triednu učiteľku, nech to dobre dopadne.

simonamkr
17. sep 2024

neodporúčam používať 🙂

V diskusii: Prepálil som olej
simonamkr
17. sep 2024

@tiezjedna určite súhlasím z praktického hľadiska pri výmene posteľnej bielizne sú lepšie dve 🙂

simonamkr
17. sep 2024

v pepcu alebo v Tedi som vždy niečo super objavila 🙂

simonamkr
17. sep 2024

Ahoj, všetky topánky som kupovala na rôzne športy v decathlone 🙂 odporúčam pozrieť web na ich topánky sa môžem vždy spoľahnúť. Sú pohodlné a vydržia aj dážď aj časté nosenie.

simonamkr
17. sep 2024

ahoj, mali sme problémy tak sme využili. Ale je fajn mať o tom prehľad a byť na to pripravený 🙂

simonamkr
17. sep 2024

náter s umyvateľlnou farbou. Farba je už na tebe.

simonamkr
15. sep 2024

zdravím 🙂 určite omaľovať! Odporúčam, tento náter máme na chodbe v bledo modrej farbe a je to bez problémov. Akýkoľvek fľak ľahko odstránime.

simonamkr
15. sep 2024

tiež som vrátila oblečenie na predajni a žiadny problém 🙂

simonamkr
15. sep 2024

áno, veľmi sa mi páčia ale sama kupujem synovi hlavne pohodlné oblečenie ale pár kúskov máme aj takýchto štýlovych 🙂

simonamkr
15. sep 2024

myslím, že som tiež videla ale musím teda doporučiť, skvelé veci som tehotenské vždy nakúpila v Lidl eshope a na Zalando.

simonamkr
12. sep 2024

@niekto2hy Zdravím, máte prosím skúsenosť s hodinkami pre deti od Carneo, tiež zvažujeme kúpu pre syna?