@martina27777 pokial ti to dovoluje zdravotny stav - myslim ze tym myslela ci nemas nejake zdravotne obmedzenia kvoli ktorym by si nemohla na tuto opku ist. Napriklad je nevhodny tento zakrok ked je zena tehotna, ked nema clovek stabilizovanu poruchu zraku atd 🙂 pozri si ake su tam podmienky - kto sme a kto nesmie podstupit opku
@jadelka ak sa mu uraci ozval. Chlapi su v tomto dost jesitni :/
@lili007 je to zaujimave ako u kazdej zeny prebieha tehotenstvo inak 🙂
@ivka1302 presne toto by si mali niektori ludia uvedomit 🙂
@lune dakujem, verim ze ano 🙂 aj ked vacsinou nezhody pridu ked to clovek najmenej caka ze ano :/
@vanesenka akurat vcera som stretla kamarata a hovorim mu ze nejako rastie, ze ved zacina cvicit zas od pondelka. Tak reku od ktoreho? ze este nevie ale snad raz taky pondelok pride 🙂
@ivi_kiwi tak pri oltari snad uz ano :D
baby robite niektora fucku? neviem ako sa to normalne vola ale je to take nieco ako zemiakova kasa 🙂 len neviem ako to spravit :(
@zanet63 ved jasne 🙂 ziadna mamicka nechceme svojmu dietatku zle, no nie? @hena6 presne tak, preto som si precitala aj zistovala nieco o nom a som rada, ze som sa na to dala. Aspon moje male dostava vsetky potrebne vitaminy. @rosinolka ze vahas, jasne.. sice mi to trosku trvalo kym som pochopila, ze je naozaj prospesny, ale tak radsej neskor ako nikdy.
neviem ci by som take meno dala
oni davaju vzdy miesta pri sebe sa mi zda
@snezienka07 to ti verim ze si bola..
Osobne si myslim ze je najlepsie sa stravovat zdravsie a pravidelna po malych davkach.. a na vecer uz len zeleninku a pdoobne veci
@muska_miruska Nestane sa ti nic s nim toho sa bat nemusis.. Poznam vela ludi co maju od nich paplony a peru ich uplne v pohodicke v pracke a nic sa s nimi nestalo.
@blancjolie a kde sa tak dobre nakupuje ?? 🙂
@vanesenka len ktory pondelok ?? :D
@mamickajanka a na akej sa zhodli??
@martina27777 a ten nepeceny si ako robila??
ja si radsej dlhsie zamakam v posilke 🙂
@mamickajanka Jasne uz som ho prala a vobec nic sa s nim nestalo co som bola aj velmi rada. Prala som ho na 60tke.
@senka111 prazenicu do fucky? to si ani neviem predstavit, ale vyskusat mozem a uvidime co to povie 🙂) @alias313 este len citam co si pisala a uz mi tecu slinky :D