Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sabina_pekar.
určite nie je na škodu mať rok pauzu. Možno sa skús popritom prihlásiť na nejaký kurz v obore a ukážeš tak rodičom, že maš o to fakt záujem a zároveň ty neodídeš úplne z toho prostredia a pomôže ti to v budúcnu. 🙂 držím palce
skúsila by som sa ešte raz s ňou porozprávať, dať tomu šancu a potom to ukončiť ak nepomôže. Ste kamarátky máte tu byť jedna pre druhú. Prípadne vyskúšaj jej hneď o tom povedať v tej situácií. Keď jej rozprávaš o svojich veciach a ona ignoruje.
Ahoj, ani s jednou značkou nemám skúsenosť v prípade mixéra. Ale mala som tento typ mixéra z lidla a mala som ho asi 5 rokov bol skvelý. Posekal ovocie, ľad, zeleninu fakt som bola veľmi spokojná 🙂
Ahoj, doktorka nám povedala, že ak papa všetko (on teda zje a dosť toho-zelenina/ ovocie) nemáme riešiť žiadne vitamíny a podobne. Ale tiež je obdobie, že zo škôlky stále donáša soplík a podobne.
určite nie je na škodu mať rok pauzu. Možno sa skús popritom prihlásiť na nejaký kurz v obore a ukážeš tak rodičom, že maš o to fakt záujem a zároveň ty neodídeš úplne z toho prostredia a pomôže ti to v budúcnu. 🙂 držím palce