rybicka6
Používateľ rybicka6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od rybicka6.
rybicka6
12. feb 2016

@katka1981 ten preklep sa podaril 😀 neviem ako to je v štátnych školkach, preto som štátnu ani nehladala... v súkromných školkach majú iný prístup k deťom, hlavne ku kždému pristupujú individuálne... a tak to je aj u nás majú aj svoju kuchyňu/jedáleň... potom to nie je pre nich problém 🙂

rybicka6
11. feb 2016

@laskonka22 teraz to bude riadna makačka nájsť niečo volné... my máme tak isto problém s alergiami a je o tam ako tu uz bolo povedane, mám Sašku v detskom kralovstve a presne každé dieťa má určené čo môže a čo nie. ale je to dost preplnene... ale ved na detskekralovtvo.sk mas kontakt, my keď sme tam chceli dať bambuľku, tak nás rovno aj previedli, sú tam strašne zlatí 😅

rybicka6
21. jan 2016

Ja uz par mesiacov pouzivam len prirodnu kozmetiku, zo zaciatku sa mi plet zhorsila, no potom sa to upravilo tak ze niekedy dokonca uz ani makeup nepouzivam, a to by som pred tym bez neho ani nevyniesla smeti 😀

rybicka6
18. nov 2015

@manuelala nie pekne to drzi po kope 🙂 podla mna je to lepsie lebo sa z toho nerobi bordel, nelepi sa to na ruky a celkovo sa s tym lepsie pracuje...ale myslim ze vela zalezi aj od toho odkial si to objednas, kvalita je rozna...my mame zo stranky pexi

V diskusii: Darčeky pre deti
rybicka6
8. nov 2015

u nas leti playfoam momentalne 🙂

V diskusii: Darčeky pre deti