Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od rybicka6.
@katka1981 ten preklep sa podaril 😀 neviem ako to je v štátnych školkach, preto som štátnu ani nehladala... v súkromných školkach majú iný prístup k deťom, hlavne ku kždému pristupujú individuálne... a tak to je aj u nás majú aj svoju kuchyňu/jedáleň... potom to nie je pre nich problém 🙂
@laskonka22 teraz to bude riadna makačka nájsť niečo volné... my máme tak isto problém s alergiami a je o tam ako tu uz bolo povedane, mám Sašku v detskom kralovstve a presne každé dieťa má určené čo môže a čo nie. ale je to dost preplnene... ale ved na detskekralovtvo.sk mas kontakt, my keď sme tam chceli dať bambuľku, tak nás rovno aj previedli, sú tam strašne zlatí 😅
Ja uz par mesiacov pouzivam len prirodnu kozmetiku, zo zaciatku sa mi plet zhorsila, no potom sa to upravilo tak ze niekedy dokonca uz ani makeup nepouzivam, a to by som pred tym bez neho ani nevyniesla smeti 😀
@manuelala nie pekne to drzi po kope 🙂 podla mna je to lepsie lebo sa z toho nerobi bordel, nelepi sa to na ruky a celkovo sa s tym lepsie pracuje...ale myslim ze vela zalezi aj od toho odkial si to objednas, kvalita je rozna...my mame zo stranky pexi
@katka1981 ten preklep sa podaril 😀 neviem ako to je v štátnych školkach, preto som štátnu ani nehladala... v súkromných školkach majú iný prístup k deťom, hlavne ku kždému pristupujú individuálne... a tak to je aj u nás majú aj svoju kuchyňu/jedáleň... potom to nie je pre nich problém 🙂