ralficka
Používateľ ralficka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ralficka.
ralficka
11. mar 2016

dieta nemoze trpiet za chyby matky 🙂 potom neskor by mamicka mohla lutovat, ze si ho dala vziat. Cize urcite nechat 🙂))

ralficka
11. mar 2016

@magda10 to ti drzim palce aby si ho do dcerky dostala 🙂

ralficka
11. mar 2016

to nikdy nemozes vediet, ze kedy sa chranit. Ked netuzis po babatku tak stale.

ralficka
11. mar 2016

@erika161 nie len podla teba. Ja som nazoru ze bud do 30 alebo potom uz nie. Mam kamosku ktora mala s tehotenstvom vo veku po 40 velke problemy :(

ralficka
11. mar 2016

vegetu aj moja mama pouziva roky, sice nie casto ale pouziva a sme tu zivi a zdravi vsetci 🙂

ralficka
11. mar 2016

@mirkajolovska to si dostala celkom skoro. Nie si sama neboj sa 🙂 su take dievcata len to tu nerozoberaju.

ralficka
11. mar 2016

na hnacku reasec je super, ten vzdy zabral ked bolo najhorsie.

V diskusii: Hnačka a jedenie
ralficka
11. mar 2016

@suve99 gnocchi si robis ci kupujes? 🙂

ralficka
11. mar 2016

@elisvic len v blizkosti TO? co viem, tak za takouto operaciou mnohi aj cestuju cez pol slovenska. Ale co sa tyka toho, ze moze pockat mamina este asi rok, tak to sa mi moc nezda, sedy zakal nie je sranda a cim skor sa to vyriesi tym lepsie, nie? 🙂

ralficka
11. mar 2016

@emma_932 ani ti nechcu? toto si snad srandu robis nie? tomu nerozumiem. Ja som sice tiez mala velky problem najst pre seba zubarku, ale nakoniec som nasla v Ruzinove. Musim sice trosku cestovat ale cert to vzal, som rada ze mam konecne zubarku ktora vie co robi a nezanedbava nic. Ktore sukromne si obvolala?

ralficka
8. mar 2016

niekomu čočky nevadia a niekomu velmi 🙂

ralficka
8. mar 2016

toto som este nevidela aby chlap mal priznaky mykozy. Skor mi to pride ci nema zapal mocoveho mechura alebo nieco podobne.

ralficka
8. mar 2016

bioderma je fajn pri takychto problemoch, aj ked urcite by bolo najelspei to riesit s lekarom

ralficka
8. mar 2016

nemyslim si, ze sa to niekde da.. 🙂

ralficka
8. mar 2016

@zuzkaleng len niekedy ani to nestaci :/

V diskusii: Čo mám robiť?
ralficka
8. mar 2016

@ruthike a my s tym nemozme nic robit..

ralficka
8. mar 2016

@sasa1983 suhlasim s nim! 🙂

ralficka
8. mar 2016

tiez si myslim ze narnia

ralficka
8. mar 2016

to ma tam musi niekto pridat?

ralficka
8. mar 2016

veru nervy a stres na to velmi vplyva

ralficka
8. mar 2016

ked liecit migreny to je beh na dlhu trat

V diskusii: Čo s migrénou?
ralficka
8. mar 2016

@kvetka589 maso davas kuracie?

ralficka
8. mar 2016

@zazana22 pokiaľ máš naozaj pocit, že tvoj zrak sa zhoršil, tak určite treba vyhľadať iného lekára. Aby si vedela informácie aj od niekoho iného a aby si sa vedela podľa toho zariadiť. U nás v rodine neterka mala od malička problémy s očkami a dlho im trvalo, kým našli kliniku a lekára, ktorý by mal trpezlivosť sa jej venovať a v kľude všetko vysvetliť.

ralficka
8. mar 2016

@alezbet na stranke to nemaju?

ralficka
8. mar 2016

:D niektore komenty dalej co som citala tak vsetko je nebezpecne podla vas :D