Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ralficka.
@elisvic len v blizkosti TO? co viem, tak za takouto operaciou mnohi aj cestuju cez pol slovenska. Ale co sa tyka toho, ze moze pockat mamina este asi rok, tak to sa mi moc nezda, sedy zakal nie je sranda a cim skor sa to vyriesi tym lepsie, nie? 🙂
@emma_932 ani ti nechcu? toto si snad srandu robis nie? tomu nerozumiem. Ja som sice tiez mala velky problem najst pre seba zubarku, ale nakoniec som nasla v Ruzinove. Musim sice trosku cestovat ale cert to vzal, som rada ze mam konecne zubarku ktora vie co robi a nezanedbava nic. Ktore sukromne si obvolala?
@zazana22 pokiaľ máš naozaj pocit, že tvoj zrak sa zhoršil, tak určite treba vyhľadať iného lekára. Aby si vedela informácie aj od niekoho iného a aby si sa vedela podľa toho zariadiť. U nás v rodine neterka mala od malička problémy s očkami a dlho im trvalo, kým našli kliniku a lekára, ktorý by mal trpezlivosť sa jej venovať a v kľude všetko vysvetliť.
dieta nemoze trpiet za chyby matky 🙂 potom neskor by mamicka mohla lutovat, ze si ho dala vziat. Cize urcite nechat 🙂))