petusa2323
Používateľ petusa2323 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petusa2323.
petusa2323
autor
26. jan 2016

Tak dcéra má 7 a úprimne sa nám asi najviac pozdáva flauta, predsa len keby sme jej ju chceli aj kúpiť, je ľahšie do bytu dať flautu ako klavír 😀
@9miriam9 ano? to je skvelé, akú ste jej kúpili? o kúpe budeme uvažovať aj neskôr, uvidíme ako jej to pôjde
@jana_eyre tak tie plastové som mala aj ja! ..vtedy sa moja "kariéra" aj rýchlo skončila 😀

petusa2323
autor
21. jan 2016

Ahojte, hrá vaše dieťa na nejaký hudobný nástroj? Na aký? Ako dlho ho to už drží? Dcérka by chcela hrať na flaute, gitare, klavír, dokonca chvíľu ju držal aj lesný roh keď to videla vo filme :D ...no na všetkom možnom, tak zvažujem, ktoré by bolo asi najlepšie 🙂

petusa2323
7. jan 2016

Bolo by asi mudre poradit sa s koznou, nakolko nespominas o ake kozne alergie ide je velmi tazko povedat co nie a co ano, kozna to ale urcite vediet bude. K samotnej solenej vode, viem ze vela ludi s citlivou kozou ma prave vyuziva takyto typ cistenia bazenov, nakolko chemikalie ktore sa pouzivaju pri chlorizovanych bazenoch im len viac ublizuju ale napr pocula som uz aj o cisteni vody UV lampou tak sa skus za tym pozrieť

V diskusii: Solené bazény
petusa2323
24. nov 2015

Ja som dostala asi pred týždňom k narodkám toto http://www.pevoniaeshop.cz/shop-item/detail/c-complex-1 takže sa maximááááálne vytešujem a šetrím lebo je to trošku drahšie :P Ale je to naozaj super zatiaľ, first impresson je veľmi dobrý

petusa2323
16. nov 2015

Má tu prosím niekto skúsenosť s kozím mliekom ale vo forme UM? Môže sa také podávať aj malinkému bábätku?