perlicka666
Používateľ perlicka666 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od perlicka666.
perlicka666
29. apr 2019

U nás je to tak nejak jedno, ale najlepšie sa teraz osvedčili kaše na dobrú noc sunar. sk/kasicky-na-dobru-noc/ tak nejak lepšie mu chutia a fakt dobre spí 🙂 konečne

perlicka666
18. aug 2018

@janulka2811 prave preto vacina rodicov zakazuje- lebo si dobre spominaju co robili ked boli v ich veku ;)

perlicka666
18. aug 2018

@lucy1801 Niektori rodicia tyki bohuzial su :/ Musiš to brať aj tak, že nikdy nevieš, čo si oni ako deti prežili, vyrastali za úplne iných podmienok a režimu, jednoducho "nepoznajú" dnešný svet. Blbé je, že sa asi nesnažia ťa v niektorých veciach pochopiť, ale s tým nič nenarobíš. každý má nejakú povahu.
Jediné čo môžeš- zober si z toho príklad, príklad ako sa ty budeš a nebudeš správať k svojim deťom.

Ale zase viem, že ani z tvojho rozprávania nemusí byť veštko čiernobiele, a to čo ty "v puberte" berieš ako veľký problém, je len nejaká maličkosť. Samozrejme to nemyslím v zlom! Skôr tak, že viem ako som aj ja v puberte vyvádzala nezmysly a hádky :D a všetko mi pripadalo strašne zlé, vyhrotené, že ma nikto nemá rád a všetci su proti mne a podobne 🙂

perlicka666
18. aug 2018

@0silvia0 tak to je super, ale bohužial z vlastnej skúsenosti viem, že si fakt jedna z mála normálnych rodičov :/ rodičia si často riešia na dieťoch svoje nedostatky, komplexy atd...
A súhlasim, nedorozumenia často vznikaju jednoducho tým, ž je tam generačný rozdiel 20, 30 rokov..je jasné že niečo rodičia pochopia inak, a je fakt skvelé, že sa viete so synom dohodnúť.🙂
a určite je to pre 17 ročného chlapca aj dôležité, veriť mu, úkázať mu že beriše jeho názor. Aspoň sa raz nebude k svojej partnerke správať ako hulvát a despota a ponižovať ju..teda aspoň má zdravý základ ;)

perlicka666
18. aug 2018

@0silvia0 a este doplnim- vacsinou su to tie typicke frazy- kym ti nie je 15, kym ti nie je 18, kym si pod mojou strechou, kym si nezarabas sama, kym kym kym..... 🙂 rodicia jednoducho chcu aby ich deti skakali tak ako oni piskaju. A nedochadza im, ze jednoducho aj to dieta je v urcitom bode dospely clovek, ktory ma sny, chce si plnit svoje tuzby, planovat si svoj zivot, osamostatnit sa a tvorit si domacnost po svojom.

perlicka666
18. aug 2018

@0silvia0 bohuzial to tak velmi casto je, pretoze rodicia si myslia, ze drzia deti ako svojich rukojemnikov a otrokov 🙂 lenze sa zbadaju az vtedy, ked detom rupnu nervy, odstahuju sa idealne velmi daleko a o navstevy a drezuru rodicov uz nejavia ziadny zaujem. Zariadia si jednoducho svoj zivot- presne o svojom.
Takyto rodicia potom tyranizuju deti neustalym telefonovanim, alebo po najnovsom vypisovanim sprav na facebooku a podobne. Cim si samozrejme natlakom svoje deti oddialuju od seba dalej a dalej....

perlicka666
18. aug 2018

@evittam Prepač ale teraz som tvoj prispevok vobec nepochopila. Ved ja som napisala, pokial je na strednej a byva unich tak musi dodrziavat ich pravidla. Ak nie, tak nech sa odstahuje a robi si co chce. Ale počas letných prázdnin, bývať ako 18 ročná do 8 vonku? Naozaj nepoznám takých, ktorý by do tolkej bývali vonku. Skôr sa po 8 eštelen von chodí 🙂
A neviem aké majú pravidla s posúvaním času. Ja som nikdy nemusela oznamovať, ani sa spovedať. od 16tich som bývala sama doma a orbila si v podstate čo som chcela. Ae to neznamená že som robila párty a triezva zostala až v pondelok ráno- ani omylom. Upratala som celý byt, navarila poprala, a večer šla do baru či na párty. Do kedy som bola vonku, bola moja vec. Práve preto, že som bola zodpovedná a nikto ma nemusel hliadkovat so stopkami na ruke.

perlicka666
18. aug 2018

@evittam To ja neviem v akej je situácii. Ak študuje strednú školu, tak holt musí plniť to, čo stanovili rodičia pod ich strechou. Ale stále si myslím že je vyhrotené aby dospelá žena musela byť do 8mej doma. Ak si dobre pamatám, tak o 10 večer sme len do baru vyrážali my.... A ak už nei je na strednej tak nič ju nedrží nájsť si prácu a vlastný byt. Sloboda niečo stojí.
A ako hovorí príspevok nadomnou, mám rovnaku skusenosť. Baby ktoré nikdy na diskotéke č v bare neboli, urobili hned niekoľko hlúposti hneď po tom, čo utiekli rodičom z pazúrov doslova...

perlicka666
18. aug 2018

Odsťahuj sa, nič iné ti nepomôže. Si plnoletá, môžeš si v podstate robiť čo chceš. Ak to necháš zájsť ďaleko, budú ti dirigovať celý život a ty ako poslušná dcérka sa budeš donekonečna podriadovať, až kým ti nerupnú nervy. Viem o čom hovorím.

perlicka666
18. aug 2018

@anulienkalenka dakujem. a je teda aj po case v dobrom stave? myslim ci neni su na nej nejake vysedene miesta alebo take nieco.

perlicka666
14. aug 2018

Baby a mate skusenosti s takymi podlozkami na hranie? myslim co sa daju na zem. my totiz nemame doma koberce a neviem co dat malemu na zem, aby ho to nechladilo a bolo prijemne na lozenie, hranie. Dakujeeem 🙂

perlicka666
20. júl 2018

@ester851 Dakujem,mozem sa spytat co to je za vankusik?

perlicka666
13. júl 2018

Ahojte mamky, mna by zaujimalo, davali ste vankusik aj mensim detom? Batolatam? Kojencom? Nemylsim zrovna nejaky klasicky velky vankus, ale moja dcerka si casto vypodlozi hlavicku rukou, tak neviem ci jej netreba nieco pod hlavicku. Ďakujem 🙂)

perlicka666
27. apr 2016

Ak chcete bleskove jednanie bezte kupovat od sukromnika...ti sa tych aut potrebuju co najrychlejsie zbavit a predaju aj prvemu co ma zaujem. Preco? Lebo druhy by mohol mat prilis otazok o stave auta, ktory predavajuci samozrejme v inzerate prikraslil. AAA ma dlhorocnu tradiciu, vedia co predavaju a nedostanete tam auto so stocenymi km a v stave, ktory nezodpoveda skutocnosti.

perlicka666
25. jan 2016

Fúha popravde nezamerala som sa nato, ale myslím, že keď som si nič nevšimla tak to asi bolo v poriadku, práveže ten kočík je vážne jednoducho ovládateľný ak sa to dá tak povedať, krásne zvládal obrubníky má dosť veľké kolesá tak to bolo možno aj tým aj na snehu/čaptavici dobre obstál vážne paráda 🙂 Len neviem či som odpovedala práve na tvoju otázku ellicka 🙂

perlicka666
24. jan 2016

@renuska2151 To som neskúšala kedže teraz mala sestra nasadenú iba hlbokú vaničku, ale kočík bol stále dobre vyvážený ani náznak toho že by niečo nebolo nestabilné viem akurát, že sestra vravela, že sa to dá jednoducho vymeniť cez zipsy 🙂

perlicka666
24. jan 2016

Moja sestra má puro kočík dnes som s ňou bola na prechádzke a vážne je super... perfekná výstielka je ľahší ako sa vôbec zdá a pritom vážne pevný ja sama som bola veľmi príjemne prekvapená keď mi ho nachvíľku do rúk, rúčka sa dala jednoducho nastaviť vážne skvelé nebála by som sa do neho investovať 🙂

perlicka666
15. jan 2016

MOja dcéra ma 14 a prvý menzes dostala predvčerom. Akurát riešime aké vložky sú najvodnejšie. Nemala doposial ziadne infekcie zapaly a ani nic podobne a tak neviem ci ist na doporucvane anionove vlozky aleboostat pri bavlnenych klasikach z drogerie. Co volite vy ? Díky

V diskusii: Prvý menzes
perlicka666
15. jan 2016

Mňa vložky neobmedzujú :D tampóny moc nemusím maximálne na plavanie. Akurát riešime s dcérou prvé menštruácie a vyberáme tie vhodné proste ideálne vložky. Staviť na klasiku či aniónovo vyepšené magické ? čo by ste volili ? nemá žiadne problémy s infekciou a ani kontaktné alergie. Dakujem

perlicka666
6. dec 2015

hovoriaci psik top 😉 a ak nechces hlucnu hracku tak skus pozriet na raji hraciek psika na tahanie tiez od fisher price

perlicka666
3. dec 2015

Lego stavebnicu alebo robotického pavuka od merkura...určite niečo nájdeš na raji hračiek...v stave nudze pomôžu 😉

perlicka666
3. dec 2015

skus pozieť Merkur robotického pavúka je to teraz celkom nové a neopozeraé myslím že to zaujme každého chalana www.rajhraciek.sk/merkur-roboticky-pavuk-rc-p99366

perlicka666
16. nov 2015

My zvažujeme nákup Baby Born cvičeného šteniatka z rajhraciek ale ešte som si ho nevyskúšala tak zatiaľ len zavžujemee

perlicka666
autor
16. nov 2015

Dobrý deň 🙂 Zháňali ste niektorá svojmu bejby tohoto psíka? Aké s ním máte skúsenosti? Rada by som jej ho kúpila na Vianoce ako prekvapenie 😉

perlicka666
16. nov 2015

čo tak zmagnetizované šípky a guličky ? U nás momentálne letí Supermag Tryron z rajhraciek.sk 🙂 🙂 🙂