pata_pajt
Používateľ pata_pajt je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pata_pajt.
pata_pajt
28. jan 2016

@1milka2 odporúčam skúsiť tú kozmetiku, čo sem dávala @fialka369, mama ju používa a už iné nechce. Ja som ju zatiaľ neskúšala, moja pleť nie je náročná, stačí jej aj bežný mandľový krém z drogérky 😀

pata_pajt
21. jan 2016

tiez by som si priala mat doma vlastnu saunu 🙂 taky konfort nema doma kazdy.

pata_pajt
21. jan 2016

taketo kurzy mas aj na zlavovych portaloch ako napr adrop.sk su tam kurzy ci pripadne vyhladkove lety 🙂 skus pozriet tam

pata_pajt
20. jan 2016

ja mam teraz tiez problem s vyberom kocika, presla som uz par, viacmenej sa vybavou velmi nelisili. ale kvalitou aj ano.

pata_pajt
18. jan 2016

Skúste ešte nemecký klarstein, ja som sa prvé celkom bála lebo som ich nepoznala, ale som veľmi spokojná a nemenila by som..

pata_pajt
31. dec 2015

@bianka0111 ďakujem, pri najbližšej návšteve parfumérie ovoniam 🙂
@petra_maminka dobre napíšem ti správu, tiež chceme kupovať hudobný nástroj, no som v tom stratená :D

pata_pajt
30. dec 2015

Dievčatá dostali ste naozaj krásne darčeky, gratulujem hlavne @sandey!! 🙂 musím povedať, že naozaj si dostala najkrajší darček 🙂
inak @bianka0111 úplne si to vystihla, zakladateľka sa očividne teší z prvej dovolenky pri mori, tak nevidím dôvod hneď ju obviňovať🙂 inak nech sa ti darí aj tvojej dcérke, tvoj príspevok mi zlepšil deň 🙂 teraz trošku odveci, aký máš obľúbený parfém? hľadám nejaký čo by mi zapasoval, no zatiaľ márne 😀
....a teraz ešte viac odveci :D @petra_maminka kde si prosím kupovala flautu? aký typ? napíšem ti asi správu, nech to tu nezahltím odveci otázkami :D

pata_pajt
autor
28. okt 2015

Aký darček pre svokru? Ahojte 🙂 Hľadám nejaký tip na vianočný darček pre svokru. Poskladáme sa všetci dokopy ak by to bolo niečo väčšie... Ďakujemm

pata_pajt
28. okt 2015

My kupujeme štartovaciu sadu na harmoniku od hohnera nakoľko nám ju poradil pán z kytary.sk Starký sa rozhodol učiť malého a tak zatiaľ fúka do jeho a baví ho to tak snáď ježiško poteší a potom len nejakú mikinu s číslom (to číslo musí byť veľké :D) Nechceme malého nastaviť na more darčekov, chceme ho naučiť vážiť si všetko čo má aj čo sa mu možno až tak nepozdáva.