Ahojte žienky, tiež by som bola rada za typ na postel a aj matrac. Kúpiť spolu či oddelene? Budeme po 10 rokoch kupovať všetko nové, tak chcem kvalitku. 🙂
@3kvietok3 Ono je ta rana vždy bolestivejšia, už len keď si predtavíš ako hlboko to je všetko... ale netreba sa báť zase, v dnešnej dobe je medicína veľmi pokročilá 🙂
@gab_riella sku sa spytat svojho lekara alebo v lekarni sa opytaj na pumpicku, ktora sa dava prave po operacii od bolesti, cieli presne na miesto kde vznika bolest a mozes sa potom v podstate hybat, sprchovat atd. Nehrozia tie obrovske bolesti ako tu popisuju baby 🙂
@jarka_111 Jasné, je to v podstate táto zostava, veľmi podobná sconto.sk/produkty/baby-izba-lotta.html
baby kapsulove si nekupujte, nie je to moc kvalitna kava a toho plastoveho odpadu z toho zbytocne :/ najlepsia je cerstvo namleta kava
Ja si nemyslím že to je problé, tiež má naša malá klasickú panelákovú izbčku. Má tam len naozaj potrebný nábytok, žiadne preplácane prostredie a potom to samotné pôsobí vzdušne, ale ja prakticky 🙂
Dakujem za tipy.
A kde kupujes takyto krem? nepocula som este o znacke.
Toez by ma zaujimali skusenosti, prosiiim 🙂 maju velmi krasne dizajny aj, ako darcek napriklad
Maminky, pouzivate na seba a na deti ten isty kremik? A aky faktor,? dakujem🙂
Dakujem za doporucenie, miluejm kvalitnu kavu 🙂
@petra_maminka Dakujem, tiez ich sem tam kupim, mne tiez chutia ovocne kapsicky priznavam sa :D
Tiež by ma zaujímal názor iných, ja nedávam striktne iba domácu stravu, sem tam aj kúpim, ale niektorí napríklad len kupované dávajú.
caute baby, prosim poradte mi naozaj KVALITNY kavovar, kludne za vyssiu cenu ,to mi nerobi problem, pokial bude investicia do kvality. Dakujem za vase skusenosti 🙂
Ahojte mamicky, tiez poprosim nejaky tip na dobry kavovar- je to pre manzela, tak aby robil kvalitnu kavu niekolko krat denne 🙂 dakujem
Jej dakujem za tip 🙂 mozno to teda skusime nejak do kopy este objednat, dakujem🙂
Tiez to momentalne riesime, postel uz mame asi vybratu ale stale nevieme co s matracom, doteraz sme mali klasicku staru valendu....:/
@zuzana_kov Ano, ten som davala aj ja par mesiacov ale premium, potom sme presli uz na tuhe prikrmy takze to bolo v pohode.
No v ziadnom pripade by som malemu babatku nedavala kravske mlieko, ak to inak nejde tak proste skusat a skusat ine umele mliecko.
My ideme na navstevu k sesternici, tá ma 10 mesačné bábo a tiež neviem čo kúpiť, vobec sa v tom nevyznám čo sa kupuje takto detičkám. 😒
@bambulka876 ďakujem ti, určite sa tam mrkneme keď budeme mať cestu okolo 😅
@brandinka00 Ahoj, kde si prosímťa kúpila dobré okuliare pre svoju dcéru? Nemáte náhodou niekto skúsenosť s kúpou rámikov cez internet? 🙂
@brandinka00 záleži čo ho viac baví, či je ešte na také menej náročné hračky, alebo sa už zaujíma aj o zložitejšie veci 🙂 skus mrknuť na pexik.inshop.cz/hry-a-hracky/vek-3-7-let/ je tam kopa veci, aj rozne stavebnice, nam tam babka s dedkom tento rok kupovali pod stromček playfoam ;) a hraju sa stym cely deň :D
@1pillow1 Ďakujem, manžel je tiež alergik, ale priznám sa že doteraz sme to ani nejak moc neriešili, mali sme len staré postele. Na drevenne postele sa ešte určite pozriem.