nikitaxxx
Používateľ nikitaxxx je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od nikitaxxx.
nikitaxxx
autor
13. okt 2024

Ahojte prvy krat v mojom zivote som dala namocit fazulu ..vcera vecer...a tak nejako zvlastne pachne..to ma tak? 😂

nikitaxxx
autor
8. okt 2024

ahojte je tu niekto kto pracuje v kauflande lebo tam je aktualne tato značka a ta teplovzdusna friteza ma zaujala avsak u nas uz nieje a to som bola v den ako zacala akcia..pani predavacky som sa pytala ze ci este budu doskladnovat a nevedela mi povedat😂aj tie noze ma zaujali avsak uz mali len tie panvice, hrnce atd a to som sa tu docitala ze nie su moc dobre...ja len dve otazky ze ci je tu niekto kto robi v kaufe a ze ci to este budu mat, lebo akcia je do konca novembra ..druha ze ci niekto nemá skusenost s touto fritezou a nožmi ze ci to vobec stoji za to alebo radsej kupit nieco kvalitnejsie a netrapit sa tym😂pripadne odporucenie na dobrú fritezu 😂 dakujem vam za pozornost 😄

nikitaxxx
autor
26. sep 2024

ja uz ani neviem ako zacat alebo co robit...ale odkedy sa mala narodila tak nechce spat..vzdy zaspala tak okolo polnoci mohla mať mesiac a bola hore aj 5hodin a az o polnoci ju vyplo...a teraz ma 8m a je to len horsie..niekedy o 2 rano ale sa to posuva postupne coraz dalej..predvcerom o 4tej...a vstane o 11-12 ale najprv sa zobudi o 6 ,8,10 a nakoniec o 11/12...ja sa to aj hanbim napisat ale fakt neviem co uz robit...co sa to bude posuvat a budeme mat nocny spanok cez den?

nikitaxxx
autor
2. sep 2024

@slovakboy ďakujem zo srdiečka, VELMI mi pomohli tvoje slova tak ani psychologička pred 2rokmi mi nevedela pomôcť/resp. len gulala ocami a bola ticho ... fakt ďakujem so sladkým uz problém nemam len niekedy ked sa clovek pozrie do zrkadla a progres je pomaly tak by som sa najradsej zjedla aj celu tortu RUKAMI...avsak by som sa zase len vzdialila od pomyselneho ciela.

nikitaxxx
autor
31. aug 2024

Ahojte.. úprimne ani neviem ako toto nazvať no už som celkom zúfalá... každý deň plačem cca 2hodiny v noci keď mala zaspi kvoli tomu že mi je zo seba zle..vyžrala som sa pri kojeni na 96kg /tesne po porode som mala asi 85..cca januar/ no uz som začala chudnúť mam 93 ale mi pride že to ide strašne pomaly aj cvičím ked mam cas+kaloricky deficit+prerusovany post...problem je ze nedokazem poriadne existovat neustale na to myslim az mam myslienky ze naco vobec taka skareda osoba existuje ze si nezasluzim tu byt ..a boli ma to ale neviem to zmenit ..mam si skusat hovorit do zrkadla ze som pekna? raz som to skusala no strasne som sa musela premahat a neverila som tomu ABSOLUTNE. alebo mam ist na mihalnice?nikdy som to nemala .. rozmyslam jedine ako sa vylepsit aby som bola krajsia ..ale uz neviem co robit...keby vyhladam psychologa vedel by mi vobec s niecim takym pomoct ...ked ja mam pocit ze by ma vysmial...ci psychiater antidepresíva a koniec?

nikitaxxx
9. aug 2024

@bebemonika kolko € je 60%

nikitaxxx
5. máj 2024

Armani My way, prada paradoxe a minuly rok som pouzivala valentino donna born in roma a vzdy mi vsetci chvalili.. pripadne ak nieco lacne tak zo Zary je aj letna kolekcia teraz..wonder rose napr

nikitaxxx
autor
5. máj 2024

dobrý deň baby, chcem sa opýtať som uz pomaly 4 mesiac po pôrode a radšej môj vaginálny prolaps ani nespomínam haha...plne dojčím malá sa narodila 2,5kg ked sme odchádzali z nemocnice mala 2,35 a už ma 6kg doktorka mi povedala ze jej mam menej davat jest lebo vraj polročna by mala mat 7,5kg s takto bohvie kolko bude mat..ale ona pritom ani dlho netaha a este ma aj reflux dost grcka teraz uz menej no nechapem..ked vodicku a cajik by sa malo az od polroka nie? neviem ci mam nejake viac tukové mlieko alebo co hahA.. ale odbočila som.. nikdy som sa nepotila len keď boli najväčšie horúčavy.. ale teraz...v noci brutalne a ked idem na prechádzku tak sa hanbim lebo také mapy potu ste nevideli fakt.. celkovo mavam aj také návaly horúčavy až si začínam myslieť že mam pred menopauzou..aj dost priberam sj ked poriadne nic nezjem a to som pocula ze pri dojčení sa chudne
mam 26r..prosim napište mi niekto či ste mali tiež niečo podobné a či sa vám to upravilo a kedy asi lebo ja sa cítim úplne hrozne... Ďakujem ❤️

nikitaxxx
autor
12. mar 2024

zdravím som takmer 2mesiac po pôrode,plne dojčím a už som mala aj menštruáciu tesne po šestonedelí ..nie je to divné tak skoro? čítala som že plne dojčiace mamy zvyknu mat oveľa neskôr až...plus sa po novom strašne potim a to som sa nikdy nezvykla..

nikitaxxx
autor
19. feb 2024

@viky2612 aha ďakujem

nikitaxxx
autor
19. feb 2024

zdravim,vie mi niekto povedat kedy mi príde posledny prispevok?porodila som o 3tyzdne skor ako som mala tak ze ci mi nieco pride lebo teraz mi materska prisla ale tehotensky nie..akoze par eur ale ze ci nieco cakat alebo nic hh..

nikitaxxx
autor
15. jan 2024

Stalo sa niekomu uz ze po tomto stere mu praskla voda? Lebo mne príde úplne divné ze v piatok mi robili ster a v nedelu rano mi praskla voda o 3 týždne skôr...tak ze ci to nebolo vykonane zle alebo tak..