Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od natka1996.
@matej202 Vyprosím si aby ste ma nazývali trolom ! Každý má svoje požiadavky a očakávania od kurzu. Ja som spokojná a už aký je váš názor je druhá vec sto ľudí sto názorov.
@languo Prednedávnom si ho zakúpila moja mamina a je spokojná je to tam vraj urobené veľmi kvalitne. Postupne sa učí ako jej to čas dovoľuje aspoň že je to časovo flexibilné a nemusí sa naháňať aby stihla lekcie.
@vlastiw Platí sa len jednorázovo ten poplatok nič viac nezaplatíš nemusíš sa obávať. Je to rozdelené na A1,B1,C1. Je to rozdelené na lekcie gramatika slovíčka a potom samozrejme tá jazyková výslovnosť a interaktivity za mňa ja som spokojná. Môžem len a len odporučiť.
@saskikors Pár dní mám tento kurz doma a som spokojná je to kvalitne a zrozumiteľne spracované. A treba sa naozaj ozvať čím skôr keďže ten počet je ozaj obmedzený. Ale odporúčam ja som maximálne spokojná dokonca som ho odporučila aj kolegyniam v práci a už aj oni majú tento kurz doma.
Ahoj prosim poraďte mi ako vyvolať menzes ?? Už pred mesiacom som mala menzes slabi čo je neobvyklé ale pripisovala som to stresom ale tento mesiac mi mešká už tižden skoro väčšinou mešká max deň robila som si už aj dva testy všetky sú negatívne.Vino nepomohlo.Možno mešká aj doli tomu že tento mesiac som mala bolesti chrbta a brala som lieky na bolesť silnejšie ale to neviem či bi to stim niečo malo. Prosim poraďte mi.
@matej202 Vyprosím si aby ste ma nazývali trolom ! Každý má svoje požiadavky a očakávania od kurzu. Ja som spokojná a už aký je váš názor je druhá vec sto ľudí sto názorov.