natka1996
Používateľ natka1996 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od natka1996.
natka1996
25. okt 2022

@matej202 Vyprosím si aby ste ma nazývali trolom ! Každý má svoje požiadavky a očakávania od kurzu. Ja som spokojná a už aký je váš názor je druhá vec sto ľudí sto názorov.

natka1996
23. sep 2022

@evaachesa polyglot 🙂

natka1996
23. sep 2022

@evaachesa Ja mám doma ten kurz a som spokojná plní moje očakávania skoro na výbornú takže za mňa ho môžem odporučiť

natka1996
21. sep 2022

@languo Prednedávnom si ho zakúpila moja mamina a je spokojná je to tam vraj urobené veľmi kvalitne. Postupne sa učí ako jej to čas dovoľuje aspoň že je to časovo flexibilné a nemusí sa naháňať aby stihla lekcie.

natka1996
24. aug 2022

@vlastiw Platí sa len jednorázovo ten poplatok nič viac nezaplatíš nemusíš sa obávať. Je to rozdelené na A1,B1,C1. Je to rozdelené na lekcie gramatika slovíčka a potom samozrejme tá jazyková výslovnosť a interaktivity za mňa ja som spokojná. Môžem len a len odporučiť.

natka1996
29. jún 2022

@saskikors Pár dní mám tento kurz doma a som spokojná je to kvalitne a zrozumiteľne spracované. A treba sa naozaj ozvať čím skôr keďže ten počet je ozaj obmedzený.
Ale odporúčam ja som maximálne spokojná dokonca som ho odporučila aj kolegyniam v práci a už aj oni majú tento kurz doma.

natka1996
autor
28. feb 2018

@mina2415 Chvala bohu dnes uz menzes dorazil a pomohlo mi no skorej priateľ pomohol 🙂 ak vieš ako to myslim

natka1996
autor
26. feb 2018

@mina2415 no neprišiel ale ďalšie testy negativne tak ja už neviem

natka1996
autor
23. feb 2018

@jeennyv a no skúsim aj ten čajik a uvidim. Ďakujem aj vám za radu.

natka1996
autor
23. feb 2018

@mina2415 Noo je pravda že posledné dva mesiace som často v strese a málo spim. No skúsim ten kúpeľ a uvidim ďakujem

natka1996
autor
23. feb 2018

Ahoj prosim poraďte mi ako vyvolať menzes ?? Už pred mesiacom som mala menzes slabi čo je neobvyklé ale pripisovala som to stresom ale tento mesiac mi mešká už tižden skoro väčšinou mešká max deň robila som si už aj dva testy všetky sú negatívne.Vino nepomohlo.Možno mešká aj doli tomu že tento mesiac som mala bolesti chrbta a brala som lieky na bolesť silnejšie ale to neviem či bi to stim niečo malo. Prosim poraďte mi.