@ellicka Smiem sa spýtať aké video si videla? Kamoška niečo podobné zháňa tak by si ho rada pozrela 🙂
My sme teraz začali, tak ešte neviem posúdiť, či to zvládneme ale zatiaľ to ide. Malý má 5 rokov. Flautičku sme kúpili túto http://kytary.sk/yamaha-yrs-24-b/HN089635/
Ja som mala rada Šalatienku. Ale vymyslené rozprávky sú určite naj 🙂
hasičov milujú všetci 🙂 A doporučujem k tomu knižku http://www.egmont.cz/knihy/letadla-2-prasek-zasahuje-kniha-s-3d-modely/. To bude komplet 😉
My sme tento rok kupovali elektronickú súpravu bicích v hudobninách Kytary, takže vzhľadom k veľkosti a hodnote darčeku sme sa dohodli, že jeden darček stačí
Ahoj moja sestra toto mliecko davala malemu, mal pomerne velke traviace problemy ale toto mu pomohlo a vsetko bolo okej a teraz uz dopijaju posledne davky a pomalinky prechadzaju na tuhu stravu .)
@margaretka818 ahoj, neviem či ťi pomôžem- nekupovala som okuliare dieťaťu ale sebe 😉 ja osm si v queensoptike kupovala už nejaký čas dozadu a som spokojná, pani predavačka bola milá, poradila mi super, či sa mi okuliare hodia.
Tajný denníček, do ktorého si bude zapisovať svoje tajomstvá 😉
perfektné sú šlapacie autíčka, traktory, teraz majú super akcie na www.rajhraciek.sk, alebo ak sa radi hrajú na predavačov, obchodíky s príslušenstvom 😉
V tomto veku mojich chlapcov bavili zvukové knižky - napríklad zvuky áut alebo zvieratiek. Skús sa pozrieť na www.egmont.cz. Alebo knižky s puzzle, tie ich tiež dosť dlho bavili 🙂
Skús pozrieť sem http://www.egmont.cz/kategorie/7-12/ 😉
My sme mamine kúpili sérum od pevonia botanica kaviárové a veľmi si ho pochvaľuje tak som zvedavá, ešte sa jej blížia narodeniny, tak rozmýšľam že jej znova niečo také kúpim a je trošku vidieť že to tie vrásky vyplnilo a že tá pleť je taká sviežejšia
Ak chceš niečo čo rozvíja, skús detskú encyklopédiu. tým určite nič nepokazíš alebo nejakú peknú knihu na večerné čítanie 🙂
Bodaj by ste mali pravdu. Čakám tretie die´tatko, po dvoch chlapcoch som strašne túžila po dievčatku. Bola som si istá, že je to baba, vychádzala podľa Jonášovej metódy, čínského kalendára aj kadejakých babských rád. Doktor nám v 20 tt. povedal, že naisto chlapec, videli sme to aj my ale stále dúfam, že sme sa všetci mýlili
Čo tak korytnačku? Nehryzú, možu ich aj alergici, nekričia a sú aj prítulné 😉
Skúste túto knihu: http://www.egmont.cz/knihy/usate-pohadky-na-dobrou-noc/. Bude to darček pre vás oboch 😉
Knihy, obliečky s Krtkom a syn strašne túži po hračkárskej udici s rybkami. Drobec asi dostane bubon (to zas bude radosti) Ale čo by sme pre nich neurobili 🙂
Pre rodičov sa nám celkom osvedčil poukaz na wellness pobyt. Je to drahšia záležitosť ale raz za čas sa dá 😉
My sme mali zajačika 5 rokov a určite nemáme žiadne takéto negatívne skúsenosti. Bol milučký stále, žiadny "bordel" v byte sme nemali. Zajačik sa dá krásne naučiť na čistotu a je to skvelý a prítulný kamarát. Možno ste len mali zlú skúsenosť ale ťažko to takto zovšeobecniť na všetky zajačiky
My sme boli v ZOODOMe v Bratislave na Bajkalskej. Poradili nám ohľadom chovu, čo králik potrebuje, akú základnú výbavu, čo mu treba dávať jesť, ako často,ako ho naučiť chodiť vykonávať potrebu na jedno miesto atď. Tam sme aj všetko kúpili. Aj králika, aj základnú výbavu a jedlo. Jedlo tam nakupujeme stále, keďže za nákupy môžete získať zľavu 🙂. Hlave sú tam veľmi ochotní a profesionálni predavači, ktorí vám radi pomôžu
Manžel aktívne posiluje a uvažujeme, že mu ako rodina kúpime infrasaunu domov. Sťažuje sa totižto že po posilke by si rád zašiel alebo bohužiaľ je vždy vo fitku plná a tak sa tam nevôjde a čakať nechce lebo sa ponáhľa za nami. Nejaké rady kde si zadovážiť výhodne kvalitnú infrasaunu?
V brušku a maličkým deťom sme spievali, rozprávky sme začali čítať asi v dvoch rokoch. Samozrejme leporelká čítali skor ale pred spinkaním sme začali čítať asi v tých dvoch. Vtedy už vydržali počúvať krátke rozprávky
záhradný domček, detský tablet, kocky, lego, odrážadlo, šlapacie autíčko,...
1. čítam od narodenia
2. rozprávky
3. Bob a Bobek 😉
Ahojte baby, mám dostť problém, makeupy mi nerobia dobre, preto chcem zohnať nejaký dobrý krycí krém, hlavne aby hydratoval, ale nebol zase mastny a aj nieco prekryl, mam dost- dost velmi citlivu plet