monykka
Používateľ monykka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monykka.
monykka
23. apr 2016

@sonka1981 Určite, minule keď som bola pre malú, som sa o tom s jednou mamičkou bavila, takže určite dá sa.

monykka
16. apr 2016

Ahoj, ja musím povedať, že my sme teda nadmieru spokojní s Detským kráľovstvom. Sme tam krátko, no nemôžem si sťažovať, vychovávateľky sú skvelé, detičiek tam je primerane.

monykka
10. apr 2016

Spoznala som na nete tiež ešte jednu babu ktorá ho má a keď som sa jej pýtala na tú striešku tak tiež vravela, že nemá problém tak asi vážne len zlý kus. Ďakujem za info @simka87 odkážem 🙂 aj keď zas neviem či to je dlho alebo krátko, ale ak to na mieru tak to asi dlho nie je.

monykka
9. apr 2016

To je čudné, že by ho v BA nemali nie? Farba by asi nebol problém ona si ho chcela skôr len odskúšať a iná farba by sa dala objenať či? Neskúšali ste?

monykka
8. apr 2016

Jáj tuším, že sa to spomína aj niekde vyššie ďakujem 🙂 Ale zas neverím, že ho majú len tam aj keď výlet by nebol na škodu 🙂

monykka
7. apr 2016

Vyzerá veľmi dobre, neviete náhodou kde všade dá vidieť prípadne aj odskúšať? Sestra si práve vyberá a tento by jej vážne mohol vyhovovať 🙂

monykka
autor
27. mar 2016

Ďakujem vám za odpovede, bola som sa pýtať aj v jednej súkromnej a povedali, že momentálne majú bohužiaľ plno :/ @mollyb pozriem to ďakujem

monykka
autor
17. mar 2016

Ďakujem za odpoveď, to som nevedela. Viem, že niektoré mamičky písali, že nebol problém aj uprostred roka, tak som si myslela, že sa to dá. Zvážime teda aj súkromnú, no tá cena...:/

monykka
autor
17. mar 2016

Ahojte, môžete mi prosím poradiť nejakú škôlku v Bratislave, v ktorej prijímajú detičky aj priebežne počas roka? Bola som sa spýtať v dvoch a v obidvoch ma odbili, že mám smolu. :/ Ďakujem.