martinka je to sice dobra kozmetika ale uz tie kremiky mam odskusane a nezabrali mi :( zuzi prestudovlala som to dixo a ake to ma vlastne ucinky. je pravda ze by som to chcela vyskusat nazivo aby som vedela co to obnasa.
@karolinka789 Objednali sme cez net - z www.kytary.sk. Veľká spokojnosť 🙂
Ak hľadáte dobré hudobniny, doporučuje kytary. Veľký výber, vlastný servis a ochota poradiť. Nástroj vždy doporučujem kúpiť nový ak to myslíte vážne
Kuchynka s dětskými hrncami a príbormi+kávovar a rychlovarná kanvica. Po tom som ako malá strašne túžila 🙂
Šliapací traktor, domček pre bábiky a kuchynka 🙂
Moj tatino tento rok dostane gitaru. Keď sme boli malé, často nám na nej hrával pri táborákoch a podobne. Pri sťahovaní sa však kamsi stratila a rozhodli sme sa, že v lete si pri táboráku chceme znova zaspievať 🙂
Zvukové knižky - krásne majú na www.egmont.cz
Riekanky - existuje kopec knižiek s klasickými riekankami, pesničkami. Ideálne sú drevené leporelá, aby mohol sám otáčať stránky. Tiež sa prikláňam aj ku knižke Moj macík
modely áut, stavebnice, prípadne spoločenské hry - skúste sa pozrieť na rajhraciek.sk aspoň pre inšpiráciu. Majú teraz dobré vianočné akcie 😉
Určite skúste www.kytary.sk. Majú obrovský výber, vlastný servis, poistenie nástrojov a hlavne je to dlho fungujúca firma, ktorá sa nestratí, ke´d budete niečo potrebovať 🙂
Moja obľúbená bola detská Biblia a Krtko a nohavičky 🙂
asi niesom jedina koho trapia vrasky, preto by sa na vas obraciam s prosbou o pomoc. Len nedavno som nasla na nete galvanicke zehlicky, sama som nevedela co to je no zacinam sa o to zaujmat a chcela by som vediet ci to uz niektora skusala pripadne ci s nejakou konkretnou nemate dobre skusenosti. zatial nechcem podstupovat ziadne chirurgicke zakroky. preto sa skor schylujem k takymto rieseniam.
Rodičia sú dospelí a za zvieratko preberajú zodpovedos´t hlavne oni. dcera može byť veľmi zodpovedná, o zvieratko sa starať ale pre psíka sa musia rozhodnúť všetci členovia domácnosti, pretože sa nedá odložiť. Ja by som vám navrhla, nech chodí do útulku, psíka vyvenčí, pohrá sa s ním, ale nie je nutné mať ho doma, ak na to nemáte bytové podmienky
My sme začali v 4 rokoch hrou na flautu - hlavne kvoli správnemu držaniu tela a dýchaniu a preto, že drobcovi sa flautička od malička veľmi páči. Doležité je dieťa vhodne motivovať, zotrvať a hlavne kúpiť kvalitný nástroj - určite v hudobninách a nie niekde v hračkárstve - pred tým nás učitelka varovala, vraj to veľa rodičov robí aby ušetrili
Jeden v každom trimestri - okolo 13. týždňa, to sa zisťujú vývojové vady, v 20.týždni - morfológia plodu a v 30. týždni
Ja som vždy túžila vedieť hrať na klavír ale nikdy som hru na žiadnom hudobnom nástroji neovládala. Otec hral na gitaru - samouk, sestra asi rok chodila do hudobnej na gitaru a potom to vzdala. Manžel má úžasný hudobný sluch, počutú pieseň dokáže zahrať na flaute, klávesoch, skúšal dokonca aj husle ale je to čistý samouk. Noty nepozná, nedrží nástroje správne ale hrať vie. Starší syn zdedil hudobné nadanie po ňom, tak sme to chceli hneď podchytiť. V školke sme ho zapísali na flautu a zatiaľ je nadšený, tak som zvedavá, ako to bude pokračovať. Bola by som rada, keby pri hudbe vydržal 🙂
Najlepšie rozprávky sú tie, ktoré si vymyslíte, len nesmiete zabudnúť, ako ste ich rozprávali, lebo deti si zapamatajú všetko 🙂
Krásna Katarína, Odviate vetrom - pri tom si vždy oddýchnem 🙂
Skúste obyčajnú modrú Niveu. Moj otec mal rovnaký problém a tá mu pomáhala
No ja by som to radšej neriskovala. Pokožka s ekzémom je už aj tak dosť citlivá, načo ju viac ohrozovať. Počkajte, dieťa z toho može vyrásť
Moj syn mal ako maličký atopický ekzém a jediné čo pomohlo boli hormonálne maste. Kamarátka ich synovi odmietla dávať, malinký vobec nemohol spávať až nakoniec skončili v nemocnici, kde stejne skončili na hormónoch. Pokiaĺ sa používajú len občasne, pozitiva prevažujú nad negatívami a nemusíte sa ich báť
Nášmu synovi pomáhali len maste s kortikoidmi. Našťstie z toho do troch rokov vyrástol
Ja priamo nie, radšej si zájdem do kníhkupectva ale suseda odtiaľ objednáva. Tá objednáva skoro všetko 🙂 Ja si viac užijem behanie po obchodoch 😉
Kúpte peknú knihu, ktorú bude pred spaním čítať deťom. Napríklad Tatínek není k zahození 🙂
Akékoľvek neparfumované, z tých som mala vždy problémy - svrbenie, pálenie. Na kalíšek som si nevedela zvyknúť. Ale najviac mi asi vyhovujú aniónové, hlavne na noc. JA ich objednávam z gentle day 🙂