miriam198503
Používateľ miriam198503 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriam198503.
miriam198503
autor
16. mar 2016

Máte niektorá z vás túto chorobu? resp. má ju niektorá z vás a otehotnela s ňou?
je to genetická choroba - porucha funkcie svalov.

miriam198503
1. dec 2015

My sme "odkolikovali" na kvapkách Coliprev, ktoré nám ako jediné pomohli. Menili sme aj mlieko ale to nezabralo vôbec...

miriam198503
1. dec 2015

My sme mali koliku od polovice tretieho do konca piateho mesiaca. Najprv som menila mlieko. Nezabralo. Potom nám v lekárni dali tip na Coliprev kvapky, ktoré som pridávala do mliečka. Po kvapkách sa malá prestala plakať aj sa pučiť a čo je hlavné začala pokojne spávať 🙂

miriam198503
27. nov 2015

My sme skúšali viacero tipov mliek, ale zabrali nám až kvapky Coliprev, ktoré sú určené priamo na správne trávenie. Takže už žiadna bolesť bruška ani nadúvanie 🙂

miriam198503
24. nov 2015

@simcuss Koliky travajú individuálne dlho. Naša malá ich mala do 6 mesiaca. Viem ako veľmi je to vyčerpávajúce pre bábo aj pre teba :( Skús vyskúšať Colipre kvapky, ktoré obsahujú enzým laktáza na lepšie trávenie mliečka. Pri UM stačí pridať pár kvapiek. Hádam vám obom bude čoskoro lepšie 🙂

miriam198503
30. okt 2015

Pomohli nám 🙂 Coliprev kvapky môžem len odporučiť.

miriam198503
28. okt 2015

Ja mám dobrú skúsenosť so sirupom SymbioLac, ktorý je zmesou sliviek, fíg a vlákniny. Stačí jedna lyžička a výlet na WC je istý 🙂

miriam198503
28. sep 2015

Nám tiež lekárka povedala, že koliky sú spôsobené nestrávenou laktózou a odporučili nám kvapky Coliprev - na bolesť bruška a všetko čo spôsobuje zlé trávenie spôsobené nestrávenou laktózou. Po kvapkách sme boli už spokojný 🙂

miriam198503
autor
19. jún 2015

Detská kolika - ako ste ju zvládli?

miriam198503
autor
26. máj 2015

Mala. Ale so ziadnym nie som v kontakte tak, aby som sa s nim stretvala...chodil k nam na oslavy, grilovacky. Jednoducho aby bol aktivnou sucastou mojho zivota aj teraz.

miriam198503
autor
26. máj 2015

Ahojte potrebujem poradit. Mam priatela už viac ako 5 rokov. Klape nam to - poziadal ma o ruku. Ma svoju partiu kamaratov a medzi nimi aj jedno dievca s ktorym pred cca 6 rokmi riesil nejaky romanik. Nikdy mi nedal najavo ze spolu nieco mali, ani som nemala pocit ze by k nej stale nieco citil. Jednoducho to je dievca z jeho partie. Az teraz po rokoch som prisla na to ze spolu mali nejaku tu avanturu. On tvrdi, ze je to davna minulost, zabudnuta, nic to neznamenalo ale napriek tomu, ze som mu povedala, ze podla mna nie je normalne aby jeho "epizodka" bola sucastou nasho zivota - on sa ohradil, ze je to dlhorocna kamaratka, ci som male dieta aby som riesila taketo veci a ze on sa svojich kamaratov nevzda. Mne je to hlupe - aby zena s ktoru nieco mal bola sucastou nasho zivota. Co mam podla vas robit?

miriam198503
autor
25. máj 2015

Dcérka má už 3 deň zápchu. Boli sme v zahraničí, teraz sme sa vrátili. Je pravdepodobne,že to má zo zmeny prostredia ale aj tak... neviete čo by jej mohlo pomôcť????