Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od michaelamaj.
Dobrý večer, prosím Vás súrne potrebujem zohnať husle. Nevedeli by ste mi prosím doporučiť nejakého spoľahlivého predajcu s kavlitnými nástrojmi? Môžu byť aj použité len nech to pekne znie keď sa pri tom lúdení malá natrápi. Prosím
Furby rozumie furbštine 🙂 pre úplné fungovanie je potrebne si stihnut k nemu aplikácie ale to všetko je napísané presne v návode na raji hračiek istotne. Reaguje na pohladenie a na hudbu momentálne sa nám rehoce na celý byt 😀
Máte s ním niekto skúsenosť? Vyskúšali ste si to live? Zvažujem jeho kúpu pretože ide o priam legendárnu značku merkur už z nášho detstva a k tomu technika zo súčasnosti. Tak nejak sentimentálne ma to láka a vypadá to fakt zaujímavo len nikde nevidieť žiadne recenzie. Mohli by sme mi to zcenzurovať ? Dík
Za mňa áno značkové hračky sú kvalitnejšie, odolnejšie a vydržia dlhšie. Pri našich deťoch sme ž toho otestovali dosť a držia a to či už bábiky od zapf creation alebo autíčka od bruder-a 🙂
Máme doma bezdotykovy a určite by som aj druhý krát volila ten 🙂 🙂