Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od melinda90.
Nooo mne napriklad tiez prekonvertovala sama banka napr. trvale prikazy a pod., avsak ked som mala tabulku s cislami uctov pre klientov, tak som nechcela obvolavat kazdeho aby mi dal iban cislo, preto mi to prislo ako dost uzitocne si to vediet aj sama prekonvertovat 🙂
uF to tolko negativnych reakcii na cetelem? Chcem sa spytat a splacali ste ho poriadne? pravidelne? ci ste vynechavali a preto vam narastali aj ine poplatky?
ale ved to este netrebalo v decembri prevadzat do iban tvaru? vtedy sa dalo este aj v starom klasickom, ci?? toto je pokial viem platne od prveho februara 😕
Dufam ze nikomu nepoziciavate peniazeeeeeeeeee... v dnesnej dobe?? ved rozne spolocnosti pozicaju bez UROKOV ci poplatkov!!! tu istu sumu im aj vratite ... napr si pozrite tu: http://www.hyperfinancie.sk/pozicky/porovnanie-poziciek/ ja si tu vzdy porovnam pozicky alebo ich niekedy aj kontaktujem priamo nehc mi oni povedia ktoru ked sa mi nechce hladat 😀 a nech si ludia takto poziciavaju, nedavajte fakt svoje peniaze ani blizkym, kde mate zaruku ze vam to vratia? jasne ze nevratia...
Ahojte, ja nie som veľmi bio človek, keďže ma cena vždy odradí, ale doma máme problém s akné na chrbte, takže sme prešli na eko tričká.. sú hoci drahšie, ale konečne sú jemné k pokožke. Akné nezmizli úplne, ale je to o dosť lepšie, slubujú, že sú tam neni použité žiadne chemikálie a asi ani nie sú, ak by mal niekto taký problém, tak vrelo odporúčam 🙂 eko tričká sú fakt v tomto super 🙂
Nooo mne napriklad tiez prekonvertovala sama banka napr. trvale prikazy a pod., avsak ked som mala tabulku s cislami uctov pre klientov, tak som nechcela obvolavat kazdeho aby mi dal iban cislo, preto mi to prislo ako dost uzitocne si to vediet aj sama prekonvertovat 🙂