matka86
Používateľ matka86 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matka86.
matka86
8. jún 2016

Čo sa týka zníženie hladiny cholesterolu, mám veľmi dobrú skúsenosť s jablčným octom s chrómom. Dá sa kúpiť v lekárni, je trošku drahší, ale dajú sa nájsť aj nejaké zľavy, napr. cez http://www.zlavove-kody.sk/pilulka-sk/. A mal by aj znižovať chuť do jedla, to neviem posúdiť. Manžel to bral, keď potreboval na jednu zdravotnú prehliadku rýchlo znížiť cholesterol (kvôli výberovému konaniu) a spolu s obmedzením stravy to malo naozaj rýchly účinok.

matka86
5. jún 2016

U takého malého bábätka by som nejako veľa s kozmetikou nevymýšľala, skôr len prevarenú vodu a vyčkať, samozrejme, keď sa dá. Ja som pri najhoršom dávala zinkovú masť, teda sudocrem. Ten je podľa mňa najlepší aj na zadoček. Objednávam ho vždy cez http://www.zlavovy-kod.sk/pilulka-sk/ vo väčších dávkach a niečo aj ušetrím. Spotrebujeme ho teda kopec doteraz, keďže ešte stále máme plienky. 😝

matka86
29. máj 2016

Ja by som jednoznačne zvolila eshop. Ceny sú tam neporovnateľne nižšie, navyše sa dajú nájsť aj nejaké zľavy napr. cez http://www.kuponyzdarma.sk/tpd-sk/ a podobné akcie. Nie je to veľa, ale poteší. V kamenných obchodoch nič také nenájdete.

matka86
26. máj 2016

Ja veľmi rada nakupujem cez internet z najrôznejších stránok. Vždy sa mi podarí nájsť aj nejakú zľavu a nakúpiť výhodne alebo aspoň získam poštovné zadarmo, naposledy napríklad cez http://www.kuponyzdarma.sk/bambino-sk/. Oplatí sa to.

matka86
16. máj 2016

Dobry postreh 😉 ja som to nejako extra neštudovala... Ale neviem, či tie podmienky platia aj keď ide človek cez tie kupony... treba si to zistiť, ak niekto bude mať záujem.

V diskusii: Účet v banke
matka86
11. máj 2016

Hľadám epilátor a rady skúsenejších. Zatiaľ rozmýšľam nad Philips SC 2009/00 ale nie som si istá výberom, navyše je dosť drahý, tak by ma zaujímalo, či má niekto s ním skúsenosti. Našla som naň aspoň nejakú zľavu cez http://www.kuponyzdarma.sk/tpd-sk/ ale je to aj tak dosť.

matka86
9. máj 2016

My sme kúpili postieľku aj s celým príslušenstvom cez http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/. Teda najskôr sme si vyhliadli v kamennom obchode a cez net sme ju mali o dosť lacnejšiu a mali sme navyše aj zľavu.

matka86
4. máj 2016

Na riedke vlasy odporúčam jednoznačne kupovať profesionálnu kozmetiku. Je drahšia - napr. šampón vyjde cca 15-20€ a pod., ale výsledky sú neporovnateľné s bežnými výrobkami. Ja už dlho takto objednávam cez http://www.kuponyzdarma.sk/parfums-sk/ kde aj niečo ušetrím aj si doprajem kvalitu.

matka86
3. máj 2016

Mne zostali pigmentová škvrny po pôrode. Osvedčili sa mi v podstate dve veci – depigmentačný krém eucerin – objednávam iba z lekárne, je drahší a treba ho používať dlhšie, ale dá sa ušetriť cez http://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/ a chemický peeling u kozmeticky. V kombinácii je výsledok veľmi dobrý - aspoň u mňa.

matka86
2. máj 2016

Nečítala som úplne všetky príspevky, takže neviem, či sa nebudem opakovať, ale jednoznačne podľa mňa pomôže viesť si zoznam príjmov a výdavkov, mať prehľad o cenách, využívať zľavy a akcie, drahšie veci objednávať cez internet - tiež využívať zľavy napr. http://www.zlavove-kody.sk/, vymeniť staré spotrebiče za úsporné - to asi pre Vás neplatí, keď bývate v novom, väčšie výdavky plánovať a odkladať si peniažky, vyrábať si niektoré veci doma - napr. jogurty.

matka86
24. apr 2016

Z vlastnej skúsenosti viem, aké je to náročné, ale pre všetky maminy: nájdite si čas pre seba! Nemajte výčitky kvôli deťom, manželovi alebo rodine, jednoducho sa niekedy na všetko vykašlite a venujte sa sebe. Robíte to aj pre nich. Ja som tiež hovorila, že sa to nedá, ale dá sa nájsť riešenie. Pre inšpiráciu ešte odporúčam prečítať si tento článok http://www.biomagazin.sk/14-tipov-ako-zahnat-unavu/. V niektorých bodoch veľmi zaujímavé čítanie.

matka86
21. apr 2016

Tiež som našla jeden zaujímavý článok, skús pozrieť, možno sa inšpiruješ: http://www.inazena.sk/5-osvedcenych-tipov-ako-usetrit-pri-nakupoch/

V diskusii: Ako ušetriť?
matka86
20. apr 2016

Jednoznačne dve top značky - sudocrem a bepathen, hlavne ako prevencia, ale pomáhajú aj pri liečbe. Ja si myslím, že nič lepšie nie je. Ak chcete trošku ušetriť, skúste si pozrieť cez http://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/. Určite tam dostanete aj nejakú zľavu.

matka86
10. apr 2016

Kozmetiku Pupy vôbec neodporúčam - tiež nemám pozitívnu skúsenosť. Osobne preferujem drahšiu kozmetiku a radšej si dám tú námahu a pohľadám nejakú tú zľavu, napr. http://www.zlavove-kody.sk/
- tam vždy niečo nájdem a nakúpim lacnejšie a pritom kvalitne.

matka86
9. apr 2016

Trhy v Polsku poznam celkom dobre, hlavne teda Nowy Targ, ale detske veci tam uz nie su take lacne ako volakedy. Podla mojej skusenosti sa vzdy lepsie oplati nakup cez internet. Navyse teraz existuje kopec zlavovych portalov, kde najdes vyhodne zlavy a usetris, ja napriklad vela vyuzivam http://www.kuponyzdarma.sk/ Su tam zlavy napriklad aj do Bambina a kopec inych. Skus kuknut 🙂

matka86
9. apr 2016

Ahoj, ak hladam zlavu, casto vyuzivam stranku http://www.kuponyzdarma.sk/ . Daju sa tam najst celkom dobre zlavy, alebo aspo doprava zdarma z e-shopov - napr. aj z Bambina.