treba vysadiť mlieko to zahlieňuje a podporuje kašeľ a začať používať stopkašeľ sirup proti kašlu, je bylinný a deťom dobre zaberá
u nas doma teraz fici pre deti imunit hliva jack hlivak s rakytnikom; na podporu imunity hlavne pred zimou
mamicky skuste proti chrapaniu sprej pssst, dala som ho muzovi parkrat a je perfektny!! zvysok noci bol zakazdym kludny 🙂
ja som mu kúpila Pssst v kekárni je to ústny sprej, dobre pomáha, je to 100x lepšie 🙂
užiť clavin, nie je to liek tak nemá vedľajšie účinky, nie je škodlivý a akurát tak pomôže 🙂
ja som užívala chlorellu len dvakrát v živote ale čo môžem odporučiť tak tree3chlorellu tá mi pomohla viac
Takto keď je niekto celý deň na nohách odporúčam aj v priebehu dňa aj večer natrieť nohy priessnitz gélom na žily a cievy a na chvíľu si ich vyložiť. Mne to pomáhalo.
@alk05 nepochopíš kým nezažiješ... keby ťa život postavil do takej situácie otvorili by sa ti oči... keby bolo keby
mama keď čakala mladšiu sestru s tým tiež mala problémy, je to bežná komplikácia tehotných 🙂 po pôrode začala užívať nehormonálny ive inkontinstop a pomaly ju to prešlo a úplne sa vyzdravela z toho ;)
na kŕčové žily odporúčam vyskúšať priessnitz gél, keď som ho ja používala veľmi mi pomáhal, príjemne sa vmasíruje chladí a pomáha pri opuchoch ;)
Dobrý deň, u nás sme ten problém riešili trošku netradične, stále dokola sme mali vši v škôlke a keďže bývame v menšom meste, kde je len jedna škôlka dať deti do inej by bolo problematické. Tak sme sa vyzbierali mamičky a kúpili šampóny v lekárni liquido duo a v škôlke poumývali všetkým deťom vlasy a poprali veci... bola to makačka ale zbavilo nás to problémov 🙂
ja som takisto podstúpila interupciu a síce každý deň nad tým rozmýšlam, neľutujem to.. keď som si mala vybrať medzi životom slobodnej matky bez zabezpečenia, nakoľko síce som mala dlhší vzťah, ale s človekom, ktorý pri slove tehotná zbalil kufre a odišiel, alebo išla na interupciu a začala nový život od začiatku urobila som správne... príbeh žien je rôzny, ale netreba odsudzovať ženy, ktoré podstúpia interupciu, nechodíme v ich botách a nevieme čím si prežili, prežívajú a musia prežiť... každá ma na to svoje dôvody, niekedy sa rozhodnú dobre, niekedy zlé ale moralizovať ich je kruté a bezvýznamné... žena bude na to myslieť do konca života, avšak nie vždy je chyba takéto rozhodnutie
Ja som ho použila len raz nie je zlý, no radšej mám novosil gél ten mi príde silnejší
na hemoroidy je zaručene najlepší hemostop, skúšala som toho viac ale nič mi tak dobre nezaberalo ako gél hemostop, aj lekárka mi ho doporučila
my dávame aj obklady ale používame aj gél novosil, závisí aj od toho čo poštípe a aký veľký je opuch 🙂
hemostop gél, dubová kôra, viac hygieny, vlákniny a vody a hlavne veľa trpezlivosti 🙂
Mne veľmi pomohol na hemoroidy hemostop micron s gélom, bolesť a svrbenie postupne ustupovali až nakoniec som sa hemoroidu zbavila a už sa mi nevrátil 🙂
Na vonkajšie hemoroidy sedavé kúpele v dubovej alebo bukovej kore, lopuch a repik sú tiež fajn a hemostop gél, ten hneď upokojuje a sťahuje hemoroid dnu 🙂
Mne pomáhal elasti-q exclusiv proti striám, zjemnil mi aj tie stresy, ktoré som už mala a určite mám bruško stokrát lepšie ako keby som ho nepoužívala 🙂
najlepší z tých čo som skúšala počula videla je určite Elastiq krém a aj olej je super 🙂
Bepanthen???už som o ňom čítala, ale dala som prednosť radšej Elastiqu, aj moja lekárka mi ho odporúčala a nemám mu čo vytknúť. Perfektný krém 🙂
mne perfektne zabrali vitamíny donnahair, pre mňa plus že tie vitamíny, ktoré obsahujú nie sú len na vlasy ale celkovo aj nechty a podobne 🙂 odporúčam
jedine ElastiQ na strie 🙂 mne pomáha
Treba vždy užívať popri antibiotikach aj laktobacily tak ako píše aj beethoven, ja užívam laktobacily swiss imunit a vďaka tomu nemám žiadne problémy so žalúdkom či črevami 🙂
proti vsiam sa neda nijak chranit, iba preventivne kontrolovat hlavu, uchránite dieta len tak ze ho zamknete doma 🙂 citala som ze orthosan je dobry na vsi ale kedze je pre psov pride mi divne davat ho detom na hlavu, preto volim radsej liquido duo forte