margaretkamirka
Používateľ margaretkamirka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretkamirka.
margaretkamirka
8. apr 2016

@lenocka12345 presne dobre si to napisala.. niekomu sa to hodi, pokial ma aj taky styl

V diskusii: Ružové vlasy
margaretkamirka
8. apr 2016

@denisocka papas este aj takto vecer?

margaretkamirka
8. apr 2016

baby a to chuti ako ten makovy olej?

margaretkamirka
8. apr 2016

@alex999 ten z tou jahodou na vrchu je aky kolacik, prosim ta? vyzera super 🙂

margaretkamirka
8. apr 2016

a zajtra co planujete varit baby? nejaky rychly a dobry recept mi neviete poradit?

margaretkamirka
8. apr 2016

@mamka_danka Dam ti vediet ked mi ju privezu, to je jasne 🙂 Vsak uz by ju kazdu chvilku aj mali doviezt, sama som zvedava a tesim sa na moju novu skrinu 🙂

margaretkamirka
11. mar 2016

Baby aj ja by som si chcela uz konecne nieco usit, ked ja to ale neviem.. nejake rady pre zaciatocnikov? dakujem 🙂

V diskusii: Ako začať šiť?
margaretkamirka
11. mar 2016

Treba skusit aj koloidne striebro, kamoske to velmi pomohlo..

margaretkamirka
11. mar 2016

@ivka Pekna 🙂

margaretkamirka
11. mar 2016

@tictactoe pekny prispevok 🙂

V diskusii: Pokazený vzťah
margaretkamirka
11. mar 2016

@leonie77 Presne velmi vela nas tu je takych 🙂

margaretkamirka
11. mar 2016

@marcelatje To mas pravdu su aj take. Moja mama ta je tiez este plna elanu do zivota, este by v klude zvladla vychovu, uz sa tesi ze mi bude pomahat.. 🙂

margaretkamirka
11. mar 2016

@barbieenka Som zastancom domacich robenych, podla mna su ucinnejsie a urcite aj lacnejsie

V diskusii: Pleťové masky
margaretkamirka
11. mar 2016

@mirunkad Tak to je riadne novela, idem si to precitat :D

margaretkamirka
11. mar 2016

@mamka_danka my sme nakoniec dali tiez vyrobit skrine na mieru a tiez v Samade. Rozhodla som sa aj na zaklade tvojich prispevkoch ked si pisala ze si spokojna. Radsej som sa rozhodla pre tuto firmu ako pre nejaku taku co nviem ake skrine robia.

margaretkamirka
24. feb 2016

@natalym pred par rokmi by som nikdy nebola povedala, ze zeny mozu byt taketo. Necitlive, arogantne, co si nic nevazia.. Ale opak je pravdou.. Mal by sa zbalit a odist, lebo takato buducnost nema zmysel. A mlada pani sa potom este len zbada.

margaretkamirka
24. feb 2016

@ivana_t @evulik858 tak my uz drobca cakame, len mi ide hlavne o to aby bolo vsetko v poriadku najma nech sme obaja zdravi. Pre malinke by som urobila vsetko na svete, len nech ide vsetko ako ma. Femibion sa deli nejako od tyzdnov alebo tak nie? Mala by som si to pozriet a uz si nejake vitaminy zabezpecit, lebo to stale odkladam a potom to tak vyzera :/

margaretkamirka
24. feb 2016

ako malo staci k nedorozumeniu

margaretkamirka
24. feb 2016

@kim_rossi_stuard deti su u vas so zeleninou kamarati? 🙂

margaretkamirka
24. feb 2016

ja som tiez mala ekzem, ale to zrejme bolo z toho ze kozmeticka nedezifikuje pinzetu, ale ked si si sama trhala tak neviem :/

margaretkamirka
24. feb 2016

@natalym toto si mi vzala priam z jazyka 🙂

margaretkamirka
24. feb 2016

@lucinddas je to tazko lego je stale velmi ziadane aj ked stoji nemale peniaze :/

V diskusii: Kde kúpim Lego?
margaretkamirka
24. feb 2016

@jaron ja nehovorim, ze bio nie je zdrave ale niektori ludia to uz s bio prehanaju 🙂

V diskusii: Zdravé potraviny
margaretkamirka
24. feb 2016

ja tiez by som uz mohla nieco upiect dnes 🙂 davno som babovku nerobila

margaretkamirka
24. feb 2016

@jaja1239 tak v tom pripade ste jedny z tych stastnejsich.. co poznam rodiny co sa takto vzdialili tak miesto toho aby to ich vztah upevnilo tak sa vsetko pokaslalo