mamkamirka
Používateľ mamkamirka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamkamirka.
mamkamirka
2. okt 2015

@oskvarka ja som skusala vsetko mozne, ale len femibion mi pomohol.. skusala som jest vela zeleniny ale to vobec nemalo ziadny prevratny ucinok.

mamkamirka
2. okt 2015

@tana284 nakoniec som utekala do pearl dentalu, lebo uz to bolo neznesitelne a kedze ma vzali hned tak som bola cela prestastna a konecne ziadne bolesti a mozem v pohode spavat

mamkamirka
2. okt 2015

🙂 nie kazdy sa rodi s vlohami na obchodovanie mozno presne prave to nie je pre teba

mamkamirka
2. okt 2015

@milica313 ja som na hak minula tiez kazdy mesiac vela euracov ale nastastie toto zaplatim len raz a mam pokoj na dlhe roky..

mamkamirka
2. okt 2015

@annika18 tak my sme sa snazili uz dlhsie, ale az po mesiaci brania femibionu som otehotnela 🙂

mamkamirka
18. sep 2015

@slivka11 a on robí aj iné nábytky ako len vstavane skrine? my by sme chceli prerobit spálnu ale chcela by som vsetko v jednom odtieni a to je dost tazke nájst niekoho takého :( a jedneho sme nasli ale tá suma bola závratna

mamkamirka
21. aug 2015

@troppovci oni mozu rovnako prist k vam ako vy k nim, ked vas chcu vidiet nech pridu.. 🙂

mamkamirka
21. aug 2015

s takymto chlapom ta necaka nic dobre :/

mamkamirka
21. aug 2015

baby prosim vas surne potrebujem nejakeho dobreho zubara, mam velke bolesti :( ktore ma v noci budia, neviete mi niekoho poradit? citala som vyssie o pearl dental, to je sukromna ambulancia?

mamkamirka
21. aug 2015

@barca1983 ty ako mamina najlepsie vies co vase dietatko potrebuje 🙂

mamkamirka
21. aug 2015

baby da sa zaviest v pohode? nie je to narocne? neviem si to ani predstavit ako by som si ho tam vlozila :/

mamkamirka
21. aug 2015

@rysavka55555 drzim palce 🙂 ja tiez som sa nevedela dockat a hned som si test robila 🙂 a nastastie bol pozitiny 🙂

mamkamirka
21. aug 2015

musis sa na to pozerat pozitivne, ako ti to veci ulahci ked budes mat vodicak a pojde to neboj sa🙂

mamkamirka
21. aug 2015

hlavne si treba zachovat chladnu hlavu 🙂 ako hovoria baby ako voslo tak to aj vynde

mamkamirka
21. aug 2015

@betka239 citaj vyssie co baby pisu, moja kamoska mala teliesko a nakoniec otehotnela samozrejme musela ist na potrat, takze ja som zasadne proti teliesku a proti hak ani nehovorim. 🙂 veru skus to myslim ze je to pre telo najprirodzenejsie

mamkamirka
17. júl 2015

@1veronika125 no asi chvilu potrva kým si nan mala zvykne ale dufam ze pomoze teda aspon zmierni ten ekzem

mamkamirka
13. júl 2015

@1veronika125 dakujem 🙂 už som ho aj objednala pozajtra by mal byt doma tak dufam ze pomoze 🙂

mamkamirka
8. júl 2015

@zuzanna24 Vieš prečo je matlofín taký dôležitý? samotná kyslina listová nemá vlastné biologické účinky, biologickyaktivne sú až metability. Najvýznamnejší a biologicky najúčinejším metabolitom vznikajúcim z kyseliny listovej je metalofín. Tepelným spracovaním sa znehodnotí až 95% kyseliny listovej prítomnej v rôznych zdrojoch. V období plánovania a počas tehu sa odporúča užívať vyššie dávky kyseliny listovej, pokrytie zvýšenej potreby len bežnými potrami nie sú bohužial dostačujúcej. Metalofín je biologicky aktívna forma folátu, ktorá nevyžaduje metabolizmus ako je v prípade kyseliny listovej. 50% žien nevie metabolizovať jyselinu listovú pre to ten metalofín. Zjednodušene to znamená asi to že folát čize metalofin co obsahuje femibion800 ti pomáha aby sa kyselina listová lepšie štiepila a tým pokryla čo telo potrebuje.

mamkamirka
8. júl 2015

@1veronika125 a kde to kúpim ? potrebujem nieco co by zmiernilo troku moj ekzem nie je nejaky hrozny ako tu na fotkach ale je a skusam vsetko mozne aby som sa vyhla kotikoidnym mastam

mamkamirka
7. júl 2015

@zazana22 vyskúšaj nám sa tiež dlho nedarilo a možno len telu chýbali vitaminy aby zvladlo nápor ako je tehotenstvo uzivala som femibion a pozri za chviílu sa nám narodi nas vytuzený drobcek