mamka_danka
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.
mamka_danka
23. apr 2016

@candii len neviem, kde by som ten spotrebic mala ist potom reklamovat 😖 😀 dieta je dieta nemali by sa k ziadnym veciam prirovnavat.. a kazde dieta je ide. Casom aj deti, co neposluchaju, odporuju a podobne tak ked pridu do isteho veku pridu na to, ze tych rodicov potrebuju 🙂

mamka_danka
23. apr 2016

@mateson tak na tuto odpoved si veru pockam aj ja. Tiez som si nevsimla, co take urobil. Moj nazor na to je ze ho volili ludia len z trucu.

mamka_danka
23. apr 2016

@simi906 jasne, ze aj originalne 🙂 ved mozno by stacilo keby si si urobila vylet do BA a mozno ist aj tam budu mat. Ja radsej chodim na predajnu ako objednavat zo zahranicia. Len nie som si teraz vobec ista v ktorom centre maju predajnu.

mamka_danka
22. mar 2016

neboj sa a ked ich nedostanes tak chod znovu k doktorke

mamka_danka
22. mar 2016

@hroma ale aj tak super cena 🙂

mamka_danka
22. mar 2016

francuzske zemiaciky so salatom a spenatovu polievocku

mamka_danka
22. mar 2016

kludne moze aj ked je to zriedkave

mamka_danka
22. mar 2016

@makina78 tie medovnicky su prekrasne 😉

mamka_danka
22. mar 2016

@huahua tak to potom ostava fakt iba ta zelenina a ovocie, tazke jedla nech neje ked mu je z nich zle a je to vybavene 🙂

mamka_danka
autor
22. mar 2016

@agnes9 ano vsak cez nich to mame ale vsak oni spolupracuju s aranzerskou spolocnostou takze nam vyzdobu bude robit taka tetuska, uz si pochopila ako to budeme mat, ze? 🙂

mamka_danka
14. mar 2016

@martina374 Vzdy je najdolezitejsie aby hostom chutila 🙂

mamka_danka
14. mar 2016

@jenifferka a kde si kupujes?

V diskusii: Pleťové masky
mamka_danka
14. mar 2016

@moonshine1 @salome_01 Hlavne ze ste sa nakoniec pochopili 😉

mamka_danka
14. mar 2016

@tenerifka takze na Maldivy az neskor hej? :D aby som zatial skusila slabsie dovolenky a na koniec ceresnicka na torte Maldivy 🙂

mamka_danka
autor
14. mar 2016

@agnes9 No vyzdobu nam bude robit nejaka tetusa a ano mala by nam spravit v takej farbe ako chceme my. Ale nakoniec sme sa aj tak zhodli na tej lososovej farbe, tak dame taku.

mamka_danka
14. mar 2016

@jankaez fuu 12 rokov a uz je s nou problem? co to bude ked ju bude plieskat pubera, ci uz ju?

mamka_danka
14. mar 2016

@mamickajanka a muz to velmi chcel pozerat, aspon mu budem vediet povedat

V diskusii: Dobré filmy
mamka_danka
14. mar 2016

@denisabugarova to ides komu robit?? 🙂

mamka_danka
14. mar 2016

ja pre istotu vzdy dukatove buchticky kupim :D no mala by som sa uz aj ja donutit niekedy ich spravit domace.. aky je najlepsi recept?

V diskusii: Dukátové buchty
mamka_danka
14. mar 2016

@adickaf najdolezitejsie je aby si mala aj podporu, potom sa lahsie chudne 🙂

mamka_danka
14. mar 2016

@margetakuska Vsetky su krasne, sikulka si, vsetky si robila sama?

mamka_danka
14. mar 2016

šišky s lekvárom a šlahačkou 🙂

mamka_danka
14. mar 2016

@margaretkamirka Tak to som rada ze som ti pomohla svojimi prispevkami a ze si sa rozhodla pre nich. Myslim si ze budes spokojna, vsak potom daj vediet ked ti ju privezu a budes ju mat domka 😉

mamka_danka
25. feb 2016

Jaaaj tie deturence 😉

mamka_danka
25. feb 2016

Takze sa tam neoplati ist potom s detmi hej? Sa len informujem, lebo kamaratka rozmyslala ze ci tam ist alebo nie