mamanikka
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.
mamanikka
6. apr 2016

@martinka13 kolko za to platis??

mamanikka
6. apr 2016

@tarinka155 naozaj tak rychlo ti zaucinkoval??

mamanikka
6. apr 2016

a nebali by ste sa ist teraz do Turecka, ked su vsade nepokoje??

mamanikka
6. apr 2016

a oni to co zrusili??

mamanikka
6. apr 2016

@evkafekete a precitala si si ktory je naco dobry? kazdy paplon je vhodny pre niekoho ineho, skus si to pozriet a na zaklade toho by si sa aj rozhodla 🙂

mamanikka
6. apr 2016

@eryykah to by asi nemal byt rozdiel? vsak sosovky by mali byt take iste ako aj dioptrie, nie?

mamanikka
6. apr 2016

@timea7 podla mna vela bab a zien ma tento blok ze si mysli cim viacej bude jest tak tym viacej bude priberat.. ale vsak papat treba ak vydavame energiu

mamanikka
6. apr 2016

mamicky a ako vyzerala vasa vecera??

mamanikka
6. apr 2016

Babulky ja si ani neviem predstavit ze by som nemala moje dve deticky, a keby bola moznost tak este kludne by som jedno brala.. ale vsak este nie je nic nemozne, mozno aj bude 🙂 deti su radost, laska, ale jasne ze aj trapenie ale to vsetko k zivotu patri

mamanikka
6. apr 2016

sa cudujem ze si s nim nebola este u doktorky

mamanikka
6. apr 2016

@vlastulina1 Verim ti ze hlavne kvoli tomu sa tesim na oslavu, ze budete pekne vsetci pokope. Ja som velmi zvedava co budes pisat a hlavne nato ako si bola spokojna so spolocnostou josip.

mamanikka
23. mar 2016

ja som najprv myslela, ze zle svokry su len vo filmoch, no to som sa teda sakra moc mylila :/

mamanikka
23. mar 2016

to je jedno, na ktory v obchode narazim ten kupim 🙂

mamanikka
23. mar 2016

@duplessis podla mna nebol taky od zaciatku, myslis, ze by s nim bola keby sa tak prejavil uz v zaciatkoch? 🙂

mamanikka
23. mar 2016

@maxiva v tomto s tebou na plnej ciare suhlasim, nevera nie je zle obdobie. Nevera je uz za hranicami, teda aspon mojej tolerancie..

mamanikka
23. mar 2016

po pravde neviem ci by som vedela takto fungovat :/

mamanikka
23. mar 2016

@upam no len nie kazdej sa ich chce potom zhadzovat D

mamanikka
16. mar 2016

ten sa u nas asi ani neda kupit mam pocit, jedine ze by si si ho cez internet objednala 🙂

V diskusii: Duch na teste
mamanikka
16. mar 2016

@moni244 naco sa stresovat? vyckaj casu :D

mamanikka
16. mar 2016

@stanusa89 tak obvinovat sa snad nebude, aj ked viem ze to nie je jednoduche ked dietatu by mamicka dala vsetko na svete. Ale musime pochopit, ze ked to inak nejake ze umele mlieko je ta najlepsia volba. A dalsia vec nie kazde mlieko obsahuje vsetky vyzivne latky ktore by malo, tak pozor na to. Dietatku nic nesmie chybat ak ma byt zdrave 🙂)))

mamanikka
16. mar 2016

@upam asi ano, lebo vsetky mladsie co mam aj zname tak sa pri prvom tehotenstve vobec neobmedzuju vraj dietatko ked si pyta tak mu treba dat a neuvedomuju si ze tie chute su sposobene hormonmi 🙂

mamanikka
16. mar 2016

zalezi to od toho co vsetko chces ;)

mamanikka
16. mar 2016

@bijanita ake velkosti? 🙂

mamanikka
16. mar 2016

trosku sody bikarbony a su kraaasne nadychane

mamanikka
16. mar 2016

syrove penne dnes 🙂