majuskamajka1
Používateľ majuskamajka1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od majuskamajka1.
majuskamajka1
20. mar 2024

Presne ako píšu baby, najlepšie proti únave je pravidelný pohyb, dostatočný pitný režim a spánok, ktorý zvykne každý podceňovať. Ja som si ešte dopriala na odporúčanie kolegyne rayzzer. Je to super výrobok, ale nič nenahradí pohyb, pitný režim a spánok.

V diskusii: Celodenná únava
majuskamajka1
15. mar 2024

@taodsusedov Ahoj, je možné, že už neodpovedám úplne aktuálne, ale ja som na únavu skúsila výživový doplnok rayzzer. Z úvodu som bola skeptická nakoľko mal vynikajúce hodnotenie a propagoval ho jovinečko. No s účinkov som bola veľmi milo prekvapená. Energia mi nespôsobila búšenie srdca a ani som nebola nervozna. Navyše som sa lepšie sústredila. Je pravda, že každé ráno pijem pohár vody s citrónovou šťavou a počas dňa skutočne dbám na to aby som vypila aspoň 2 litre vody. Verím, že moja skúsenosť pomôže nielen tebe. 🙂 tu ti dávam link na https://rayzzer.sk/

V diskusii: Chronická únava
majuskamajka1
24. aug 2023

Ahoj, ja som Rayzzer skúšala. Je to veľmi dobre účinkujúci prípravok. Kúpila som si ho na skúšku, ale teraz ho užívam už pravideľne. Po 4 mesiacoch užívania môžem potvrdiť účinky. Cítim sa tak, že mám viacej energie, viac sa mi chce. Nemám problém sa premôcť, keď sa mi už nechce. Lepšie sa dokážem sústrediť a nie som toľko na telefóne. Po tom ako som začala užívať asi 2-3 balenie som zaznamenala lepší spánok. Je to zvlášne, ale môžem povedať, že sa cítim viac vyspatá a viac nabudená do každého dňa. ČO ALE MUSÍM povedať je chuť! Prvá tableta, keď som si ju dala, som myslela, že to vypľujem. Teraz som si na tú chuť tak zvykla, že je to fakt super. Už si neviem predstaviť deň bez Rayzzer. Mám ho vždy v kabelke, malá spratná flaštička. Odporúčam, funguje to, nie sú to vyhodené peniaze. 🙂))