@tana284 aj ja by som taku skrinu ale ked som si zistovala ceny tak boli nehorazne drahe :(
@kvetka589 gratulujem ja ho beriem mesiac tak som zvedava co to urobi 🙂
Baby prosím poradte mi kde kúpim kvalitné paplóny a vankúše? aj pre malú aj pre nás, dakujem 🙂
@ivana_t určite chlapa ale milého nemám dobré skúsenosti s doktormi tak mam z nich strach
@justinka_l ja k nim chodim uz dlho a som maximalne spokojna zubarka je mila dobre sa s nou pokeca a hlavne necitim ziadnu bolest a ma super vybavenie tak ze nemusim behat kade tade ako predtym
Baby prosim poradte mi dobreho gynekologa v BA v ruzinove s tou mojou som neni spokojna
@stastnazena2 tiez som sa bavila s gynekologom a povedal ze mozem uskodit to nemoze len pomoct tak ze od vcera ho uzivam 🙂
@agnes9 skús vyskúsat weledu a ten ich nechtikový kupel moj drobec bol tiez cely vysuseny a z tohoto kupelu mu to preslo 🙂
Baby môze sa femibion uzivat aj po spontalnom potrate? je tomu 5 mesiacov
@hena6 ak to vyskúšate daj mi vediet ci to zabralo kamoska sa mi zdoverila o manzelovi tak ma napadlo nech vyskusaju nieco taketo.
@evicka547 my mame kozenu sedacku a zatial s nou nasa mala nic neurobila dala som na nu deku tam kde sa sedi a to bolo vsetko sice teraz mame obdonie ze kreslime a uz pokreslila pastelkou stenu ale to ma nestve to sa premaluje a fixky a take veci jej este do ruk nedavam 🙂
ja som mala štastie keby mi nerastie bruško ani by som nevedela že som tehotna 🙂 Vracala som asi 2x a aj to z pachov a raz zo zubnej pasty
jaa je to super chodim x do tyzdna ked mam viacej casu tak aj x je to super na odreagovanie sa okrem ineho 🙂
a ta chemicka latka co ti daju na pokozku ma aj nejake vedlajsie ucinky?? mala som v minulosti ekzemy tak si ich nechcem privolat
@moonshine1 a ake to bolo?? ako to prebiehalo? ja zvazujem aj tuto moznost len nie som rozhodnuta na 100% ☹
najprv v showroome a potom sme doladili detaily cez mobil a mailami 🙂
@andelok ja chodim tiez do Pearl Dental neviem kolko presne stoji preventivka pre dieta ale ceny tam maju OK priemerne nic strasne.. videla som inde aj omnoho vyssie ceny 🙂
myslim baby nic ale v zlom ze toto su fakt malickosti 🙂
@janka874 a to si kde citala? a z akeho materialu boli?