@kikurka super, dakujem.Snad sanam uz codkoro podari kupit nejake nove 🙂
@kikurka Joj super, dakujem ti, uz som to pozerala, maju tam pekne vecicky : )
@kikurka prosimta co to je zac? Viez dat nejaky odkaz alebo kde najdem o tom viac? 🙂 zaujma ma hlavne to ze sa pri tom ZASPAVA!! 😅 to my potrebujeme najviac, bohuzial:/
@kikurka popravde my sme to cez leto vyriesili siltovkou a dioptrickymi na ockach, stale su tie pre mna dolezitejsie samozrejme ako slencne okuliare pre dietatko. Kde kupujes prosimta okuliare pre deti? My tiez setrime na nove- zlomeny ramik 😒
@monika2_9 ďakujem za odpoveď, rozhodovali sme sa medzi dvomi bezkontaktnými, ale asi zoberiem tento nakoniec.
Rozhodne je potrebné si sledovať čo jete, koľko toho jete a snažiť sa vyradiť pečivo a mastné veci, všetky sladkosti a tak a prípadne sa zamerať a trošku zainvestovať do nejakých tých bioproduktov, ako je súšené ovocie, bylinky, semiačka atď. A nie je ani zlé ak sa s niekým poradíte 🙂 Lepšie počuť znalosť odborníka ako variť z vody
Tiež si myslím že určite kúpiť v optike, veď cez net nebudeš vedieť či ti sedia...je možno pravda že na nete su aj lacnejšie, ale za aku cenu potom, keď ich budeš museť vracať? .. Ja som si kupovala v optike v blave, pozri na queensoptik.sk, maju tam určite vypísané pobočky.
@monika2_9 Ahoj, pýtala si sa prosím sestry aká to je značka? Ďakujem, zaujímalo by ma to.
jeej to poznam, myslim, ze este v nemecku som to videla ked som tam bola a pacilo sa mi to, ja mam z tej znacky kuchynsky set a tiez som spokojna. drzi uz dlho, super ze je ta znacka dostupna aj tu, to som nevedela
My sme už objednali hviezdnu lienku 🙂 tak som zvedavá, ale všade som čítala že sa to detičkám hrozne páči 🙂 má s tým už niekto osobnú skúsenosť? (tu je link ak by niekto nevedel o čo ide pexik.inshop.cz/hvezdna-beruska-classic-red-twilight-ladybug?=1155)
asi uz darcek kupeny budes mat, ale ak si si nahodov este nevybrala a ak tvoja mamka rada vari a ma rada pekne veci, co moja ma, tak sa mozes inspirovat mnou ja som kupila dizajnovy kuchynsky set od klarstein, su naozaj pekne
my to tiez mame doma 🙂 moji rodicia to kupili malemu k narodeninam 🙂 stale na tom jazdil po zahrade 🙂
ale uz na nom aj vidno ako vyrastol oproti minulej foto 🙂 velmi pekne stylove okuliare, pristanu mu
Ahoj, no ja mám zas inú skúsenosť, aj keď som nemala mykózy. Mala som dlhodobé zápaly močového mechúra a dosť bolestivo sa to týkalo aj ostatných miest tam dole, zápal sa mi často šíril ďalej, nevedela som čo s ním, ako sa ho zbaviť. Sukne som nenosila skoro vôbec, bola mi permanentne zima, bolo to strašné. Aniónové vložky som brala už ako poslednú šancu. Páči sa mi, že hrejú a už po pár dňoch som si všimla, že boliesti mi ustupujú, za pár týždňov sa mi začal zápal strácať. Ja osobne neľutujem, používam ich stále, počas každého menzesu a nemenila by som.
Ja som sa už dostala do takého štádia, že mi krémy nepomáhali. Tak som sa buchla po vrecku a spravila som si radosť 😀 A poviem vám, ten čas na klinike Oftal stál vážne za to, ani trochu neľutujem 🙂 Už sa nemusím trápiť s nejakými krémami
za mňa môžem odporúčiť túto značku http://www.pevoniaeshop.cz/ ...ja i mamka si ju nemôžme vynachváliť