Ja som mala pre úplne malé bábo baby vak. Používala som ho hlavne keď som šla pre staršieho syna do školky, aby som mala voľné ruky, prípadne na ihrisko. Ale na dlhodobejšie nosenie sa mi moc nepáčil, zdalo sa mi, že malá je v ňom nejaká skrútená. Keď bola staršia, tak som ju nosila v manduce, tá bola super a keď mala asi rok a pol kúpila som si z lalalukids nosič podobný manduce, z ktorého sa ale dala využiť aj len tá spodná časť. Ten používam doteraz na uspávanie. Keď mi malá zaspí, nemusím nič odopínať a len ju položím do postieľky ale zase sedí v podstate na tom nosiči a nemusím držať celú váhu len rukami. A keď k nej pripojím hornú časť, je to nosič podobný manduce
Keď pĺzne, vyhoďte ho. Veď to musí byť strašná práca neustále zbierať chĺpky a vysávať. Nehovoriac o tom, že my by sme sa doma ukýchali
@ester851 S hudebninami kytary máme aj my dobré skúsenosti, dcérke sme odtiaľ objednávali husličky. Už majú aj slovenský web (www.kytary.sk) a objednávka vám príde o dva dni, takže super 🙂
My sme z www.rajhraciek objednali vláčkodráhu Brio, syn po nej už dávno túžil - má ju jeho kamarát a keďže drevené hračky milujem, dlho sme nerozmýšľali. Dcérke sme kúpili kuchynku s riadikmi
Určite mopslíka, vlastná skúsenosť 😉
my sme mali mopslíka a s dcerkou si skvelo rozumeli. Ale skoro každý psík si zvykne keď sa narodí dieťa a začne ho podvedome ochraňovať ako člena svorky 🙂
Výborný na suchú pokožku je kokosový olej. Používajú ho aj maminky pre miminká a je výborný. Za vyskúšanie určite nič nedáte a nie je to žiadna chémia
@srenata v ZOODOMe nakupujem pre mojich psíkov aj ja. Ja som spokojná s krmivami ProPlan a myslím že aj moji miláčikovia 🙂
Ja kupujem oblečenie a doplnky v ZOODOMe v Bratislave. Majú obrovský výber a keďže tam nakupujem aj granule a doplnky, často tam mám peknú zľavu. A súhlasím s názorom, že niektoré plemená psíkov oblečenie vyslovene potrebujú
Príbeh ľadové kráľovstvo sa páči aj nám, už máme 3 knižky 🙂
Ja som z egmontu objednávala v lete dcérke k narodeninám knižku s puzzle a bola som spokojná. Na Vianoce sa chystám tiež objednávať, Ľadové kráĺovstvo
Ak niekto hľadáte super darček pre oteckov, doporučujem oblečenie s nápisom - nejlepší tatino na svete a pod. Prípadne rovnaké tričko pre tatinka a dieťa
Hlavne vydržať. Pokožku často a veľa premasťujte, vyhýbajte sa citrusovému ovociu, čokoláde, kyslým uhorkám a všetkému čo zistíte, že škodí. Malé detičky z toho zvyčajne vyrastú, keď sa im upevní imunita 🙂
S manželom sme veľmi pracovne vyťažení a preto, keď náš drobec túžil po zvieratku, zaobstarali sme mu škrečka. Je to nenáročné zvieratko, starostlivosť o neho zvládne sám a hlavne netreba ho venčiť. Keď odchádzame na pár dní na chatu, dáme mu dostatok potravy a vody a vieme, že to v pohode zvládne
Ak ste z BA, určite sa choďte pozrieť do ZOODOMu na Bajkalskej. My sme si tam kúpili dve korytnačky a všetko čo na ich chov třeba. Super vám poradia aj ohľadne starostlivosti 🙂
Bubon máme doma. K nemu 2 flauty, 1 piano, 1 gitaru a 4 deti. Myslím, že susedia nás milujú 🙂
Perfektné sú knižky s puzzle. Možeme si prečítať rozprávku a zárovň si poskladať k príbehu obrázky. Pekné nájdete na www.egmont.cz
Tiež asi atopičky nepoteším, mne sa ekzém upokojil až po šestonedelí. Na akútne stavy mi celkom dobře zaberali obklady z čierneho čaju a ovsený kúpeľ ale asi to budete musieť vydržať 😉 Držím palce
Tiež som sa dosť natrápila s ekzémom a skúšala všetko možné a vždy som nakoniec skončila na kortikoidech. Doležité je predís´t tomu, aby sa ekzém vobec prejavil. Ja mám veľmi dobrú skúsenosť s kosmetikou Protopan a s ich výživovými doplnkami určenými pre atopikov. skúste sa pozrieť na ich stránku (www.protopan.sk) a vyskúšať. Mne to pomohlo. 🙂
Ja dávam rodičom každý rok na Vianoce kalendár s fotkami všetkých ich vnúčat, to ich vždy poteší a kdeže radi čítajú, kupujem im knihy 🙂
Nehnevajte sa ale prečo idete s takýmto problémom na fórum? Poradí a pomože vám len lekár. A podľa mňa sa zbytočne stresujete, možno ide o úplne banálny problém
Často je problémom aj to, že lekári sa s vami ani nebavia o nejakých možnostiach. Proste vám predpísu nejakú liečbu bez poriadnej informovanosti, nedajú vám na výber a ešte sú urazení, keď chcete nejaké informácie alebo si informácie zadovážite sami a chcete ich konzultovať. Dnes už existujú viaceré sposoby liečby, vynikajúce výsledky dosahujú lekári aj s protónovou terapiou. Veľa ľudí však ani netuší, že niečo také existuje
My ho máme stále v lekárničke, používali sme ho aj na štípance. na presušené miesta nám tiež zaberal 🙂
Jéééj, tú som mala rada aj ja. Moje deti sa zamilovali do knižky Domček. Je to o tom ako postupne prichádzajú zvieratká a nasťahovávajú sa do domčeka. Je ale zaujímavé, že staré knihy majú spojené s návštevou babičky, tie čítame len tam. Doma frčíme na Krtkovi a Mašinke Tomášovi. Ozaj a mali ste niekto knihu Moj macík? Tu viem naspamať dodnes
Ja som mala penové puzzle so zvieratkami. Je to super vec, lebo sa dá vyuziť ako podložka aj skladačka. Len mi na tom vadilo, že sa ťažko udržiavali v čistote. Musela som ich celé rozobrať a po jednom umývať. V tomto mi viac vyhovovala podložka Parklon. Je v jednom kuse, nešmýka sa, ľahko sa udržiava a majú ju s obrázkami alebo ako cesta, či ihrisko. Pekné majú na lalalukids.com