@zanet63 uz aj my mame vsetko nachystane aj pre babatko a aj ja som si dopriala weledu 🙂
baby poradte mi tie co ste objednavali pre deticky weledu co vsetko ste objednali a z akej stranky alebo ste boli priamo v obchode?
@1veronika125 aj ja drzim palce ja som po mesiaci uzivania femibionu otehotnela a o par dni mam termim porod 🙂 femibion planujem uzivat az kým nedokojim
@hena6 tak to som veru zvedava ako si to vymyslela 🙂 co si objednala velky spaci vak ci co 😀
@luthyl zavolam a zistim dakujem 🙂 a ake maju druhy vína ja som pila iba cervene
@moniciatko9 a kde ste ho dali spravit? a z masivu ci drevotriesky ?
ďakujem im to pozrieť a skusim im zavolat co a ako 🙂
@luthyl hento víno som dostala k narodeninam a velmi mi chutila kde by som ho kúpila? teraz sice pit nemozem al chutilo aj mame a bude mat meniny 🙂
my sme mali latkovu sedacku potoch sa najprv zacal drat asi po polroku neskor sa uplne roztrhol dali sme ho na reklamaciu ziadali sme peniaze spat dlho trvalo kym sme uspeli a dolozili sme este par € a kúpili sme si kozenu sedacku a som z nej nadsena je krasna a urcite ma dlhsiu zivotnost ako latkova, minule bola u nas sestra s neterkou ktora este len zacala chodit a papa po celom byte sedacka bola dost spinava ale nemala som problem ju vycistit 🙂 ak by som sa mala znovu rozhodnut tak zase kupim len kozenu sedacku a v ten istej predajni ako tuto 🙂
asi ma začína chytať syndrom hniezdenia ci ako sa to vola 😀 chcela by som pomalicky pozerat nabytok do detskej izby ale neviem ani kde mam pozerat mna obchody ako asco a decodom odradzaju, poradte kde pozriet nabytok do izbicky
@jajka71 jeeej dvojicky 🙂 ja este takyto problem nemam brusko je este malicke 🙂 ale sestra trpela nespavostou a ked si kupila vyssi vankus a lahsi paplon spalo sa jej lepsie 🙂
Baby aku kozmetiku pouzivate proti vráskam? Njalepsie aby bola bez vone lebo mi je z voni momentalne dost spatne 🙂
@veronikazadana niekedy sparvi vela ked zriesi vyssy vankus a lahsi paplon 🙂
dnesna zelenina uz nie je co byvala a mozes jest kolko chces tolko vitaminov co pre tehotenstvo potrebujes nedosiahnes preto ich treba dodavat aj inak ako v strave alebo sa chces celé dni napchavat len salatom a spenatom aby si mala dostatok kyseliny listovej? ved to je blbost 🙂
@priadka diky za nazor no ja som o tom uz nieco citala na nete a existuju uz aj na toto terapie preto som sa pytala 🙂
treba jednoznacne zmenit asi psychologicku...
takze ten Vanquish funguje baby ano? mozem sa nato spolahnut lebo som uz naozaj zufala..
ja mam s touto diagnozou tiez problem :( co mam robit?? dakujem
na akych strankach ste si pozerali nabytok?? ci ste zbehli niekde pozriet do kamennej predajne?
tak toto ma strasne pobavilo dufam ze to bol naozaj len for 🙂 🙂 🙂 🙂