chutni su ti snehuliaci 🙂 vcera sme boli znamej na oslave a mala tortu len s postekanou cokoladou a na vrchu s ovocim.. To ej teraz nejaka moda ci,? 🙂)
@mia005 a to si pamatam ako mamina moja hovorievala, ze ziadny vztah z prace nemoze vydrzat ;)
@zazana22 ja uz dlho chodim na ocne na sukromnu kliniku, lebo tie terminy na objednanie boli strasne najskor za nejake dva mesiace a to som nemala chut cakat. Plus este by som tam musela ist zavcasu rano. Cize toto nie. A takto to mam bez problemov a pomerne rychlo vsetko vybavene. Sice je to klinika v Ruzomberku ale stoji mi to za to tam ist pretoze viem, ze tam dostanem prvotriednu starostlivost, kedze tam uz nejaky ten cas chodim 🙂
@adela232 tiez si myslim, ze ked chlap vie ako na zenu tak sa to da aj keby bola neviem ako unavena 🙂
rozprávala si sa s ním čo cítiš? to je väčšinou najlepší prvý krok k riešeniu.
musime sa podporovat 🙂 urcite to v tomto veku nie je lahke, ale da sa to zvladnut.
@saty.predaj vidis tak uz mas odpoved 🙂
@maria1989 tak to si ma teraz paradne rozosmiala :D
kazde druhe dieta, co poznam to robi 🙂 a mamicky ich vacsinou nechaju nech sa vyburia a si ich nevsimaju. Lebo cim viac im davaju pozornost, ked maju amok tak tym viac nervacia
baby ved to bolo este minuly rok 🙂
@maria1989 by si sa cudovala ake vselijake sa najdu ;)
@ralficka ako kedy. Niekedy kuracie inokedy bravcove 🙂
Presne ked necakas tak vtedy pride 🙂
Dnes zemiakove placky plnene maskom a zeleninou
@zsoja Co sa tyka mna tak ja som s nim velmi spokojna. Neviem si uz predstavit ze by som chodila k inemu doktorovi. Zavolaj mu a uvidis, oni su tam vsetci velmi mily. Aj sestricky su ochotne a mile 🙂
odklad malo kedy dovolia, skus na znizeni splatky sa dohodnut
@evkafekete kazdemu dietatku vyhovuje ine mlieko s tym musis ratat. Ale urcite je najlepsie vyhladavat mlieko, ktore zlozenim sa co najviac podoba materskemu. Dnes je uz na trhu velmi vela znaciek, typov mliek, staci si vybrat 🙂
ja moc tymto liecitelom od isteho obdobia neverim
@trudka4 hahaa 🙂 ja tiez uz mam na satocky nachystane..