Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od krystynka18.
V živote nie je nič dokonalé. Myslím si, že v práci si treba nájsť niečo, na čo sa budeme sústrediť, aj napriek okolnostiam. Ak je práca poslaním, dokáže to zmeniť veľa. Ja mám skúsenosti s brigádami, nikdy som nebola 100% spokojná, ale vždy som to zvládla. Ako hovorím, nájsť si to svoje a skutočne sa sústrediť na to. Ku každému človeku sa cesta dá nájsť, ak ho lepšie spoznáme. 🙂
Moja rada bude iná ako ostatné, ale skôr by som sa zamerala na seba samú. Začni navštevovať fitness centrum, skús si zabehať. Znie to možno inak, ale šport dokáže uvoľniť množstvo hormónov, budeš sa cítiť lepšie a rovnako nadobudneš sebavedomie. Iba silná žena v dnešnom svete prekoná takéto prekážky. Okrem športu môžeš skúsiť ešte meditovať alebo vyskúšať napríklad ashwagandhu, rodiolu roseu alebo aj rayzzer. Ten obsahuje všetko a pomôže ti prekonať práve tieto situácie.
V živote nie je nič dokonalé. Myslím si, že v práci si treba nájsť niečo, na čo sa budeme sústrediť, aj napriek okolnostiam. Ak je práca poslaním, dokáže to zmeniť veľa. Ja mám skúsenosti s brigádami, nikdy som nebola 100% spokojná, ale vždy som to zvládla. Ako hovorím, nájsť si to svoje a skutočne sa sústrediť na to. Ku každému človeku sa cesta dá nájsť, ak ho lepšie spoznáme. 🙂