Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od konik43.
Dobrý deň prajem, keďže viem, aké je dôležité hodnotenie pre ľudí, tak chcem hodnotiť Risorius dental care s. r. o. veľmi pozitívne. Odporúčam 5/5... Skvele odvedená praca, čo sa týka zubov a tak isto aj dentalnu hygienicku chcem velmi pochváliť. Dlho som hľadala profesionálneho zubara, ktorý sa vo svojej profesií vyzná a vie čo robí. Stala som sa ich vernou pacientkou, keďže som v mladosti zuby zanedbavala a bolo ich treba dat do poriadku. Či blomba, korunka, korenove čapy, dentálna hygiena. Ďakujem veľmi pekne.
Bola som v Interklinik na preventívnom gynekologickom vyšetrení +cytologia. Platila som cez 100€. Je to drahé, cena trošku zaskočila, ale chápem to,keďže je to súkromná klinika. Pristup u pani gynekologicky bol profesionálny, avšak by som očakávala viac empatie, keďže my bežné pacientky nie sme odborníčky v tejto profesii. Chceme byť len vyšetrene a predovšetkým zdravé. Zažila som aj milsich gynekologov, lenže môj nemal práve čas ma vyšetriť . Chápem, že sme všetci ľudia a môžeme mať blbí deň, ale za tú sumu by som očakávala nadštandard (niečo viac napr. milší prístup) a nie štandard.
Odporúčam Risorius dental care, Saratovská 24, Dúbravka. Vždy veľmi dobre odvedená praca. 5/5