konik43
Používateľ konik43 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od konik43.
konik43
6. dec 2020

Odporúčam Risorius dental care, Saratovská 24, Dúbravka. Vždy veľmi dobre odvedená praca. 5/5

konik43
autor
6. dec 2020

Dobrý deň prajem, keďže viem, aké je dôležité hodnotenie pre ľudí, tak chcem hodnotiť Risorius dental care s. r. o. veľmi pozitívne. Odporúčam 5/5...
Skvele odvedená praca, čo sa týka zubov a tak isto aj dentalnu hygienicku chcem velmi pochváliť. Dlho som hľadala profesionálneho zubara, ktorý sa vo svojej profesií vyzná a vie čo robí. Stala som sa ich vernou pacientkou, keďže som v mladosti zuby zanedbavala a bolo ich treba dat do poriadku. Či blomba, korunka, korenove čapy, dentálna hygiena. Ďakujem veľmi pekne.

konik43
5. dec 2020

Bola som v Interklinik na preventívnom gynekologickom vyšetrení +cytologia. Platila som cez 100€. Je to drahé, cena trošku zaskočila, ale chápem to,keďže je to súkromná klinika.
Pristup u pani gynekologicky bol profesionálny, avšak by som očakávala viac empatie, keďže my bežné pacientky nie sme odborníčky v tejto profesii. Chceme byť len vyšetrene a predovšetkým zdravé. Zažila som aj milsich gynekologov, lenže môj nemal práve čas ma vyšetriť . Chápem, že sme všetci ľudia a môžeme mať blbí deň, ale za tú sumu by som očakávala nadštandard (niečo viac napr. milší prístup) a nie štandard.