klaudusik7
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.
klaudusik7
11. apr 2016

@oli_ vsak v mediach velmi radi prikresluju, ale taliansko je dobra destinacia, rada tam chodim 🙂

V diskusii: Leto 2016
klaudusik7
11. apr 2016

si v tazkej situacii a snad sa dobre rozhodnes

klaudusik7
11. apr 2016

@edn to sa ti ani necudujem, z kauflandu urcite kvalipny mop nebude

klaudusik7
11. apr 2016

kazda prirodna kozmetika je dobra

klaudusik7
11. apr 2016

@dzejnus urcite to zvladnes 🙂

klaudusik7
11. apr 2016

@mamickajanka ano napisem ti ake som mala pocity, buduci tyzden tam idem 🙂

klaudusik7
11. apr 2016

@seahorse27 presne tak to treba riesit 🙂

V diskusii: Nákupy s dcérou
klaudusik7
11. apr 2016

baby ja vam verim, najlepsie sa citite asi v teplakoch nie? 🙂

klaudusik7
11. apr 2016

baby az tak verite na znamenia ze tak ako ppisu charakteristiky budu aj pasovat na vasho muza?

klaudusik7
11. apr 2016

skus ist na nejake auto moto forum tam ti podla mna budu vediet lepsie poradit ake auto si vybrat.. my mamicky asi tazko, mozno iba to keby sem das fotky tak podla vzhladu by sme ti vedeli poradit :D

klaudusik7
11. apr 2016

@iwusteeek prepac urcitu dobu som tu nebola a aj ked som bola tak som ti akosi zabudla napisat ako pokracujem s vybavovanim doktora Millyho. Este v marci som volala do ambulancie a sestricky mi povedali ze kludne zoberu este nove pacientky. Mala som toho vela v marci a este ked tam bola aj velka noc a podobne veci tak sme sa dohodli ze na prve vysetrenie pridem az teraz v aprili. Takze buduci tyzden tam idem a som sama zvedava ako to dopadne

klaudusik7
16. mar 2016

@zazana22 Tak to si sikovna 🙂 mne sa podarili asi az na treti krat

klaudusik7
16. mar 2016

Uplne vo vsetkych pottravinach ich dostanes kupit

klaudusik7
16. mar 2016

dnes sme mali na obed bryndzove halusky so slaninkou a posypane este aj syrom, mnaam 🙂

klaudusik7
16. mar 2016

Klasicku siltovku ci nejaku inu ciapku zhanas?

klaudusik7
16. mar 2016

@travnerka12 Ano chystam sa k nemu len este musim ist k mojhu terajsiemu gynekologovi aby mu poslal kartu a veci okolo toho. Ale uz som rozhodnuta pre doktora Millyho, vsak som tam uz aj volala. Bola som milo prekvapena ze uz po telefone boli sestricky mile a ochotne

klaudusik7
22. feb 2016

ma ona aj nejake videa kde precvicuje?

klaudusik7
22. feb 2016

Tie detske hlasky su na nezaplatenie😉

klaudusik7
22. feb 2016

tak uz asi mas dost jasnych odpovedi

klaudusik7
22. feb 2016

to je to ze kazdy sme iny a na kazdeho plati uplne nieco ine. Ale tak mala by uz vediet co na neho plati

V diskusii: Nervózny manžel
klaudusik7
22. feb 2016

mojej kamaratke to zase kozmeticka voskom vytrhava

klaudusik7
22. feb 2016

@ivana_t Tak to je pre mna hlavne vediet ze je cenovo prijatelny. Lebo nechcem zase draheho gynekologa. Skusim mu teda zavolat a uvidim ako sa dohodneme. Konecne som sa odhodlala vymenit svojho doterajsieho gynekologa.

klaudusik7
16. feb 2016

@katastrofa24 nikdy by som si nenechala tak nadavat, ukaz mu ze vies zit aj bez neho