justinka_l
Používateľ justinka_l je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od justinka_l.
justinka_l
29. jún 2015

@darinas2 ako píse jamnicka ten s ruzou mam celu sadu a myslim ze pomaha lebo vrasky nie su také výrazne 🙂

justinka_l
3. jún 2015

@darinas2 aj ja pouzivam kremik od weledy 🙂

justinka_l
29. máj 2015

@mortimergranville tak tomu never 🙂

justinka_l
29. máj 2015

@darinas2 tak ze ich nbemas velmi vyrazne ci?

justinka_l
21. apr 2015

@dancingontheboard skus pearl dental v BA v ruzinove ja tam chodim a som spokojna maju dobru anestezu tak ze zakroky som vobec necitila

justinka_l
13. apr 2015

@mamanikka ak môžem poradit vyskúšaj ten nechtíkový kúpel 🙂

justinka_l
8. apr 2015

@fackolka weleda neobsahuje parfumy iba prirodne silice a zmesi a mne to vonia len chvilu a potom to necitim vyskusa uvidis ci ti to padne alebo nie

justinka_l
8. apr 2015

ricinový olej 🙂 kvapnes si na vatovu tycinku a natres mihalnice bacha nesmie sa to dostat do oka

justinka_l
27. mar 2015

@mamanikka urcite chcem spojenu na to aby to bolo osobitne nemam miesto len je ich moc vela druhou a znacky sa lisia aj cenovo dost a nechcem kuput smejd

justinka_l
27. mar 2015

@mamanikka áno weleda má aj detskú kozmetiku ked si pozries ich stranku tak tam najdes kopec veci a aj dobre clanky

justinka_l
19. mar 2015

@kvetka589 aj ja ho uzivam a dufam ze to dopadne tentokrát statsne a bude z toho drobcek 🙂

justinka_l
19. mar 2015

prebieha ked mám zubara ale nechcem k nemu chodit a chcem isť do pearl dental?

justinka_l
9. mar 2015

@jamnicka ja poúžívam tento a som s ním velmi spokojná 🙂 je to vhodne na tie prvé vrásky a na mne to účinkuje tiež som vyskúsala kopec inych a minula dost vela penazi ale tento je cenovo dobry a aj na pokozke je fajn a hlavne vonia uplne jemnucko 🙂

justinka_l
9. mar 2015

Baby poradte kde kúpit kvalitne termo oblecenie pre moju neter chodi rada do prírody a ked ze sa oteplilo chceme ju zobrat na mensiu turu nech sa vybehá 🙂

justinka_l
3. mar 2015

@milica313 o nich som pocula zatial len same chvali ako je to naozaj?

justinka_l
3. mar 2015

Baby poradte mi chcela by som prácku so susickou len viem aku a ci su v tom nejake rozdiely nie som technicky typ a manzel je prec tak mi nema kto poradit

justinka_l
3. mar 2015

@hudecka9 je to rada od weledy ja si kupujem vzdy vsetko naraz ale samotny krem je okolo 20€ sa mi zdá

justinka_l
25. feb 2015

@flipflopi mna mne funguje uplne super 🙂 ja používam celú radu tak asi aj to má dačo do seba 🙂

justinka_l
25. feb 2015

ja používam krém z ruží a účinkuje veľmi dobre hlavne pri tých prvých naznakoch starnutia 🙂

justinka_l
19. feb 2015

@flipflopi ja som začínala este s tým krémikom na prvé vrásky s ružovým extraktom či ako to je a teraz som prešla na to z granátového jablko a podla mna funguje tvar mam pruznejsiu a aj vrasky miznu

justinka_l
4. feb 2015

@milica313 aj ja hladam nieco co sa da prat na vyssej teplote a raz som aj nasla ale to uz bolo davno a paplon sa rozthol tak ze zhanam novy

justinka_l
4. feb 2015

@mamanikka skús weledu sestre vadili pachy v tehotenstve a weleda jej sadla 🙂

justinka_l
4. feb 2015

@stastnazena2 a za aké si ich vymenila? ja chcem bábätko ale už raz som potratila tak by som sa chcela poriadne nachystat aby sa to nestalo znovu

justinka_l
28. sep 2014

Ford S-max a uplne staci 🙂

justinka_l
28. sep 2014

tak som sa sa aspon docitala o tom zakroku.. viete niekto o tom viac?