julka1983
Používateľ julka1983 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julka1983.
julka1983
autor
21. nov 2021

@elisse247 hej počula som už o NANO, aj som videla nejaké video o tom, zatiaľ som nerozmýšľala že by som presedlala na túto verziu keď aj to CBD zaberá a pravdu povediac bojím sa experimentovať so značkami lebo nechcem vyhadzovať peniaze do luftu. Už som si objednala CBD+CBG tak uvidím či to bude nejaká zmena oproti CBD. Ale nabudúce možno vyskúšam aj to NANO, idem na to postupne lebo nie je k tomu poriadne čo nájsť a každý predajca presadzuje svoj produkt, či je NANO alebo ne-NANO.

julka1983
autor
15. nov 2021

@elisse247 môžem poprosiť info? V čom to je iné od iných? Ďakujem 🙏

julka1983
autor
14. nov 2021

@elisse247 vy predávate CBD oleje?

julka1983
autor
14. nov 2021

@kkovacovak zas si nemyslite, že som ich vystriedala 20. Skúšala som len to čo lekárka odporučila to je do 5 krémov a doktorka hovorila že to nezmizne za deň ...

julka1983
14. nov 2021

@annm81 v tom videu bol doktor a hovoril, že aby boli výsledky relevantné mali by sa robiť paralelne minimálne 3-4 testy. Tak neviem kde je pravda ale nech si každý urobí svoj názor

julka1983
autor
14. nov 2021

@kkovacovak skúšala som len krémy ktoré mi odporučila na pediatrii, všetko z lekárne. No priznám sa na dermatológii sme neboli, asi to bude najlepší nápad.

julka1983
14. nov 2021

Toto niekto reálne rieši? 😂

julka1983
14. nov 2021

Najlepšia krajčírka v Nitre "Krajčírstvo Nitra Monika" v mestskom kúpeli. Ja chodím len tam, páči sa mi osobnosť pani Moniky 🙂 Je svojská, ale super

julka1983
14. nov 2021

@lenkakravcova ako ja som si tiež robila niekoľko testov a každý test vyšiel inak. Minule som pozerala jedno video a vraj spolahlivosť testov je nižšia ako 70% tak nám zostáva si domýšlať alebo podľa toho ako sa cítime :D

julka1983
autor
14. nov 2021

Ahojte, mali by ste tu niekto skúsenosti s suchými mapami na detskom zadku (2roky)? Už sa s tým trápim viac ako rok, skúšam rôzne krémy ale nič nezaberá.

julka1983
autor
14. nov 2021

@patrik90 teraz používam tento https://www.greendoctor.sk/p/cbd-konopny-cannapurna-olej-10-full-spectrum-10/ a rozmýšľam že zoberiem tiež tú istú značku aj s CBG, len nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze do vzduchu za drahší olej, nie je to zrovna najlacnejšia záležitosť a na experimenty nemám peniaze. Ale keď hovoríte že u Vás to bolo lepšie tak hádam to stojí za vyskúšanie. @elisse247 vy ste skúšali to CBG alebo poznáte niekoho kto by vedel povedať viac o rozdieloch v účinkoch?

julka1983
autor
14. nov 2021

@patrik90 @elisse247 ako hovorím že ono mi to zaberá, bolesť nie je už taká intenzívna. Samozrejme nebolo to zo dňa na deň, rozdiel som začala cítiť až cca po 2 týždňoch. Je to full spectrum, to mi objasnil hneď predajca že tieto sú účinnejšie ako tie ktoré nemajú také bohaté zloženie. Len ma zaujímal názor ľudí ktorý reálne užívali CBD a potom prešli na CBG či je naozaj to CBG účinnejšie.

julka1983
13. nov 2021

Teraz som to písala v inej otvorenej diskusii.... Kamarát bral CBD keď mal problémy s úzkosťou. Pomohlo mu to, teraz to už viac ako mesiac vôbec neberie a úzkosť sa nevracia... Ale musím poznamenať že to kombinoval s pozitívnym myslením a čítal si motivačné knižky ako "Mních, ktorý predal svoje Ferrari"... takže je to aj o mentálnom nastavení, nie len samotné CBD

julka1983
13. nov 2021

Kamarát bral CBD keď mal problémy s úzkosťou. Pomohlo mu to, teraz to už viac ako mesiac vôbec neberie a úzkosť sa nevracia... Ale musím poznamenať že to kombinoval s pozitívnym myslením a čítal si motivačné knižky ako "Mních, ktorý predal svoje Ferrari"... takže je to aj o mentálnom nastavení, nie len samotné CBD

V diskusii: CBD na úzkosť
julka1983
13. nov 2021

Jednému môjmu známemu ktorý má nízky tlak zostalo od CBD nevolno. Rozhodne by som to nekombinovala keď má niekto nízky tlak.

julka1983
autor
13. nov 2021

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť o čo je lepšie CBG? Mám od pôrodu chronické bolesti ktoré mi CBD zmiernilo, ale stále to nie je ono a rozmýšľam, že keď miniem tieto ktoré mám vyskúšam kombináciu CBD+CBG. Máte niekto skúsenosti že ste užívali aj CBD a potom CBG na bolesti? Ďakujem