Čo by ste teraz behom pandémie covid poradili na podporu imunity?
tiež som mala covid, ale čuch so mala. S čom som sa ale stretla prvykrát bolo piskanie v ušiach. Držim palce, aby si sa čoskoro udzavila
tiež by ma zaujimalo, budeme cestovat a mlieko brat nebudem. No doteraz sme ju zarabali len s mleikom, tak neviem
preto som dieta dokrmovala umelym mliečkom
je to dost dlho....osobne by som to neriskovala...
Urobte si pekný večer s mužom a vyberte niečo. Určite bude rád.
Hipp by som nepoužívala. Mohol by sa tiež vyvinúť atopický ekzém. Radšej by som sa poradila s lekárom.
pre mna su hitom klipy - akoze inu metodu som nikdy nevyuzila, ale ani som nikdy nerozmyslala nad predlzenim vlasov, som sa bala ze sa mi moje uz kompletne znicia, ale klipy davam kedy chces a moj vlasy tym njak netrpia
použili ste ju niekto po nejakej operacii?
vlasova kozmetika Matrix, Nioxin, pletova kozmetika Estee Lauder a maska n aplet značky Korika. Toto je moja pravidelna vybava a kupujem si ju na Notino.sk
ja použivam Matrix a som s nou velmi spokojna https://www.notino.sk/matrix/ vlasy su hydratovane a krasne vonave. Teraz by som ale chcela prejst na vlasovu kozmetiku Nioxin, s nou skusenosti mate?
je vela vlasovych pripravkov, ktore su na suche a lamave vlasy. Naprilklad Kerastase, alebo John Frieda si neskušala?
vlasovu kozmetiku Nioxin ste skušali? Velmi vela žien si ju chvali, vlasy vraj pekne regeneruje a rychješie rastu. len sa neda kupit v drogerii, ale iba na Notino . Mate s nou skusenosti?
žena pre deti vytrpí naozaj všetko. KLudne aj 3 cisarske rezy a niektore ženy maju za sebou aj 4 cisarske rezy a zvladli to.
boli to ako každa operacia a do toho sa mamička musi venovat babatku. Takže ak ma možnost použit nejake moderne analgetika typu pumpička, tak prečo nie
alebo či o nej vedia, alebo nie. Podla mna keby o nej vedeli nechali by si ju napisat, aby sa mohli po porode venovat babatku a nie ležat od bolesti
neviem ak ou nas, ale v zahraniči sa to bežne použiva po plastickej operacii, po cisarskom reze. AKo dlho je u nas neviem. Hlavne že tu možnost mame a možeme to využit
ked to čitam, mrazi ma :( je to individualne. Každe telo je ine, každe telo reaguje inak. Ale zase ak je možnost, chut a vola prestat fajčit, tak prečo nie. Robime to pre seba a pre naše zdravie. Ked ste prestavali fajčit, robili ste to pomocou elektronickej cigarety, alebo na to stačila iba pevna vola?
moja kolegyna ju použiva, a fajči ju aj cez den v praci a vonia to ako vanilka.
co je podla vas lepšie? Rodit prirodzene, alebo cisarskym rezom?
neviem prečo, ale 80% žien chce rodit cisarskym rezom, Prečo tomu tak je?
prosím, čo davate jest vašej mačke? Granule, konzervy, alebo ,,varenu stravu,,? Ako častou jej davate jest?
naša dostava iba grnaule. občas mieko a občas si sama nejaku konzervu. Všetko je to strava určena pre mačky
S IUI skúsenosť nemám, ale IVF sme absolvovali v Ostrave na reprodukčnej klinike Repromeda, tak ak by ste mali nejaké otázky, tak mi vkľude napíšte 🙂 Kvôli POCS sme skúsili všetko od liekov počínajúc duphastonom, ajurvédou, šamanmi, liečbami bylinkami a nič nám nepomohlo. Absolvovali sme more špičkových vyšetrení priamo v Repromede a tam našli problém a začali liečbu. IVF bolo pre nás jedinou možnosťou ako mať spolu bábätko a tak sme do toho išli. Mali sme šťastie na odborníkov s veľkým srdcom a podarilo sa mi otehotnieť v 1.cykle vrámci druhého transferu. Naša skúsenosť je perfektná 🙂