Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.
najviac zeleza obsahuje spenat a hovadzie masko ako tu uz baby pisali.. len horsie je ked sa vam zle strebava zelezo z potravin, potom uz musite len tabletky papat ako moja sestra
ja by som tiez svoje deti v ziadnom priprade nebrala, nechala by som ich tiez u kamaratky, este su male a nepotrebuju hned vidiet tolko smutiacich ludi pokope
@erika161 a ako to tam prebiehalo? Pacilo sa ti tam? Ked mas v otieni bardolino tak by som isla asi do nejakej bielej sedacky. Kamoska jedna ma tiez skrinky v obyvacke kombinaciu bielu a bardolino a ma sedacku taku sebo-bielu, velmi pekne to vyzera spolu, tak skus sa pozriet po nejakej takej
Tak kazdemu vyhovuje nieco ine, a v inom veku mat aj dieta..Moja mamina zase tvrdi ze ona bola rada ze nas mala ked bola mlada a potom sme boli velky a ona este v najlepsich rokoch
@erika161 Hej, ty si tam bola? Aj ja som tam chcela ist ale nikto nechcel ist so mnou a sama som tam ist nechcela. Skoda, ked hovoris ze tam mali pekne sedacky, by som sa aspon pokochala 🙂 A obyvacku mas do akej farby ladenu?
@humka2 Ano potrebujes na tie paplony aj obliecky s dierou, ale vsak tie sa tam u nich daju tiez rovno objednat a nemusis ich zhanat inde. A dodaciu dobu maju tie 3 dni ako ti tu pisala aj @moonshine1. 🙂
najviac zeleza obsahuje spenat a hovadzie masko ako tu uz baby pisali.. len horsie je ked sa vam zle strebava zelezo z potravin, potom uz musite len tabletky papat ako moja sestra