@luciannka83 otazka je ci ju to zaujima ;) lebo su zeny ktorym je to srdecne jedno kde je manzel a potom su prekvapene ak ma nejaku herecku niekde inde.
@womankc tak vonu to neda to mi je jasne, ale o bielenie mi ide 🙂 lebo uz som rozmyslala ze pojdem na normalne bielenie ale ak by to slo aj touto cestou. No vecer vyskusam hned 🙂
ludia si casto mylia poistenie so sporenim a je to smutne. Neviem ci sa malo o taketo veci zaujimaju alebo nam davaju poistovne malo info o danych produktoch 😖
kokosovy olej na zubky? to ozaj pomaha? 🙂
@lucya87 sekana je domaca ci kupena? 🙂 ja by som chcela niekedy vyskusat sama si ju urobit len nejako sa tomu furt vyhybam :D
musi sa na to pozriet s nadhladom a hlavne bez scen ako ti pisali kocky vyssie!
ani niekedy netreba capnut po zadku. Staci zdvihnut hlas a je klud.
@majdulienka vies co uz presne neviem kde som to citala, ale na facebooku mi to vyskocilo tak som si to potom rozklikla a precitala lebo ma to zaujalo.. a tam pisali ze su vyplnene polyesterovymi vlaknami a uz povrch paplonom je rozdielny, ale zaujal ma paplon s aloe vera.. musim zistit kde by som taky dostala kupit..
Baby minule som citala ze niektore paplony priaznovo posobia na nespavost a aj proti stresu co si o tom myslite?
@agnes9 to by zaujímalo aj mna 🙂 dakujem
@harlinka manzel ma uz druhe everetty a kvalitou su dobre a pohodlne chcem aj pre syna lebo v tomto pocasi nie su obacajne botasky ono tak mu chcem kupit take aby mal suche nohy zajtra ideme na nakupy 🙂
@justinka_l skús tam zavolat a opýtať sa ked ze aj u zubara je karta asi ju budes potrebovat
@flipflopi no ja sa tam chystam dnes pozriet aj so synom aj on by chcel nejake topanky na turistiku ked ze s manzelom chodia casto do lesa a do hor manzel ma topanky Everett ale ci najdem aj pre syna take neviem hadam áno
ja som vyskusala vela kozmetiky ale weleda mi robi najlepie
@veronikazadana áno berú pacientov my sme tam boli včera synator na preventivke a ja mám o jednu blombu viac
Ja som užívala kyselinu listovu celé tehotenstvo a aj železo mala som ho málo ale vtedy este neboli vitaminy pre tehotne ako teraz ziaden Femibion nebol 🙂 teraz je tych moznosti viac 🙂
baby poradte v rádiu som pocula reklamu ze v Exisporte maju akciu na topanky, pri kúpe jedných je na druhy zlava. Oplati sa tam kúpit topanky? ja by som potrebovala trekingove topanky a synátor by potreboval tenisky.
aj my chodime do Ruzinova sice trosku dochadzame ale zase tak casto tam nechodime ale zubarka je mila a decka sa jej neboja toho zubara predtym sa bali nemal vztah k detom a ked zacali plakat tak miesto aby ich ukludnil tak na nich skrykol po druhej navsteve u neho sme odisli a nasli si milú zubárku
vitaminy vo forme tabliet treba uzivat ked ze dnesna doba je rychla a zdrava strava nestaci hlavne maminam ktore pocas tehotenstva pracuju potrebuju vitaminov viac ked ze su aj v strese atd
v prvom rade treba zistit ci sa ti zelezo zo stravy dobre a spravne vstrebava