Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jakubino18.
Ja som polystyreny kupoval v Trencine v obchode ricobaby, tam mi ich aj v sedacke hned vymenili 🙂 a trosku tazko sa mi priputavala pasom a to som si myslel ze je uz pokazena autosedacka a predajca mi to hned opravil.
@babepema ani nie, tam kde to casto chytame napr za striesku tak tam sme dali kozusinku, takze sa nespini, ale pozeral som ze sa da uplne cely komplet vyzliect a oprat. Tak sa o zaspineni ani nebojim a aj keby tak s "cyklostar"om zide kazda spinka ;)
@simka87 ta pasikava cast je cierno-biela, ano na strankach vyzera inac ako nazivo, vraj je to preto ze sa rucne strihaju latky a rucne sa vyraba v taliansku preto vraj inac vyzera na obrazkoch. Kombinacii je tam velmi vela.
Videl som dnes jeden krasny kocik PURO v jednom obchode v Trencine, vraj je to uplna novinka, nemate s nim niekto skusenosti? Zvazujeme jeho kúpu 🙂 dakujem
@ivik47 tento je na predaj: https://www.modrykonik.sk/market/kociky/j7c6fq/neo-nato-puro/