nasej rodine aj keby som urobila zasadaci poriadok tak sa zasmeju a posadaju si ako chcu 🙂 ved je to jedno nie?
@patina121 tak kolono nie je prijemne vysetrenie ale uz len kvoli zdraviu si clovek povie ze to zvladne a da sa to 🙂
@majusik236 ja sa tu niekedy tak strasne nasmejem :D :D
@adusska111111 trha to oci priam 😀 chod na gyn a potom sa ucit gramatiku 🙂
@brcka252 ahoj prosim ta co si zacala brat? mne gynekolog odporucil tiez vitaminy, vraj si mam kupit nejake v lekarni, kedze sa snazim otehotniet. Len ked som sa v lekarni pytala tak mi ich ukazala lekarnicka tolko ze som nevedela ani ktore je na co a ktore zabera a kedy sa to ma uzivat ani nic. Tak som si povedala, ze si to najprv nastudujem vsetko a az potom si nejake kupim 🙂
@adusska111111 ta nasa kamaratka gramatika.
prva cesta k psychologovi a mozno by bolo aj na mieste sa s otcom maleho porozpravat ;)
@zalka tak toto by aj mna teda velice zaujimalo
@evkafekete v prvom rade prosim ta nech uz sa rozhodnes pre akekolvek umele mlieko tak dodrzuj odporucania, co sa pripravy mlieka tyka. Poznam jednu maminku, ktora kvoli horsej financnej situacii setrila aj na mlieku a davala viac vody a menej mlieka aby im dlhsie vydrzalo, ale pritom si neuvedomila ako tym moze malemu uskodit. Nastastie po mojich dohovaraniach s tym prestala a zacala malemu setrit aj na lepsie a kvalitnejsie mlieko z coho sa velmi tesim 🙂 treba si uvedomit ze na malom dietatku by sa setrit nemalo ;)
@lusyke kasli na to 🙂 zbytocne vrasky budes mat ;)
@ariannazara napodobne. Tiez si to neviem a po pravde ani nechcem predstavit :/
spagetyyyyyyy tak na tie si mi teraz urobila chut
@moonlight1210 a keby len panvicou!
@januska1602 a mas aj nejaky ubytok na vahe?
len ci by im ta manzelska poradna pomohla, ale tak za skusenie nic nedaju
sem tam sa snazim kupit aj take potraviny
@klaudusik7 uz si mu volala? ja k nemu chodim uz nejaky ten cas a este som s nim ziadny problem nemala. Bolo obdobie, ked som nemala ziadne gyn. problemy takze som k nemu chodila len raz za rok, ale posledny rok akoby sa so zdravotnymi problemami roztrhlo vrece a ja ich musim riesit. Nastastie mi pan doktor Milly na moje gyn. problemy nasadil dobre lieky a ja sa uz citim lepsie. Uz tam pojdem len na kontrolu a ta snad dopadne dobre.
@lorela praveze uz casom to ani zarazajuce nie je pretoze sa to stalo klasikou dnesnej doby :/