Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hnatih.
ja plnanujem kupit tasku na Vianoce kedze az buduci rok ideme do prvej tiedy, maly sa celkom tesi tak uvidime. kazdopadne asi tiez budem objednavat z e-shopu., pretoze co som zatial obchodila butiky tak sa mi tam vobec nepacili tie tasky
kde ako no, niekedy maju nejake specialne akcie a tak,. ale aj ked je to spoplatnene to nieje nejak vela ked uz sa to berie tak v celku s tymi ramami a tak
pobyt v kupeloch alebo nieco z coho budu mat nejaky zazitok, mozno po com tuzia ale nejak sa ktomu nedokopali :D ja som teraz cez adrop kupila jazdu na autokrosovej drahe. to bol zazitok 🙂
ja plnanujem kupit tasku na Vianoce kedze az buduci rok ideme do prvej tiedy, maly sa celkom tesi tak uvidime. kazdopadne asi tiez budem objednavat z e-shopu., pretoze co som zatial obchodila butiky tak sa mi tam vobec nepacili tie tasky