hnatih
Používateľ hnatih je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hnatih.
hnatih
31. okt 2015

ja plnanujem kupit tasku na Vianoce kedze az buduci rok ideme do prvej tiedy, maly sa celkom tesi tak uvidime. kazdopadne asi tiez budem objednavat z e-shopu., pretoze co som zatial obchodila butiky tak sa mi tam vobec nepacili tie tasky

hnatih
autor
29. okt 2015

mne sa to praveze paci velmi 🙂 len toho sa obavam ze to omrzi, ale aj tak by som do toho sla :D

hnatih
29. okt 2015

ja som tiez drzala par diet ale furt sa to vratilo :( vzdy som chcela nejakou prirodzenou cestou schudnut. a zlepsit si tak aj celkovo zivotny styl.

V diskusii: Ako schudnúť?
hnatih
28. okt 2015

kde ako no, niekedy maju nejake specialne akcie a tak,. ale aj ked je to spoplatnene to nieje nejak vela ked uz sa to berie tak v celku s tymi ramami a tak

hnatih
autor
28. okt 2015

kupovali ste niekto elektronicke auticka na jazdenie ?? ja rozmyslam ze by sme to kupili na Vianoce

hnatih
25. okt 2015

pobyt v kupeloch alebo nieco z coho budu mat nejaky zazitok, mozno po com tuzia ale nejak sa ktomu nedokopali :D ja som teraz cez adrop kupila jazdu na autokrosovej drahe. to bol zazitok 🙂